Motorhuis Den Haag Forepark
  • DS Salon
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Den Haag Forepark
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl

Citroën dealer Den Haag Forepark

Motorhuis Den Haag Forepark is uw vertrouwde Citroën dealer voor occasions en nieuwe voertuigen. Voor (tweedehands)auto’s en bedrijfswagens van het merk Citroën bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze prachtige showroom voor persoonlijk advies of voor een proefrit, wij verwelkomen u hier graag. De meest populaire modellen op dit moment zijn de Citroën C1, C4 Cactus en de Citroën C5 Aircross. Bekijk hier onze voorraad occasions of nieuwe modellen van het merk Citroën.

Een Citroën kopen in Den Haag doet u bij Motorhuis

Al jaren is Motorhuis dé Citroën dealer in Den Haag. Motorhuis Den Haag Forepark is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, onderhoud en reparatie van Citroëns. Vestigingsmanager Pascal Keus, servicemanager Matthijs Wielinga en hun collega’s beantwoorden graag al uw vragen over auto’s van merk Citroën . En met ruim 500 Citroën occasions en alle nieuwste modellen van Citroën, vindt u bij Motorhuis altijd een auto die bij u past. Bekijk hier al onze diensten als officiële Citroën dealer in Den Haag.

Citroën dealer in Den Haag Forepark

Motorhuis heeft een prachtige Citroën showroom aan de Rhône 18 in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor advies, een proefrit en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Bezoek onze showroom of autogarage in Den Haag Forepark. De vestiging is gunstig gelegen op het industrieterrein Forepark en heeft  directe verbindingen naar de grote steden. Daarnaast is de locatie ook goed bereikbaar met de RandstadRail. U kunt lijn 3 en 4 nemen naar het station Forepark, Den Haag. Vanaf daar is het nog maar 3 minuten lopen naar de vestiging.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Kom direct in contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Den Haag Forepark

Dé Citroën garage in Den Haag voor uw Citroën

Bij de Motorhuis vestiging Den Haag Forepark kunt u terecht voor aankoop en verkoop, maar ook voor  onderhoud, reparatie en garantie van Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s. Bezoek onze Motorhuis werkplaats voor onder andere een APK, het vervangen van een distributieriem of voor een grote of kleine beurt voor uw auto. Via onze website kunt u online direct een afspraak maken.

Toon route
Motorhuis Den Haag Forepark
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl