Motorhuis Haarlem
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Haarlem
Grijpensteinweg 10
2014 KX Haarlem
T. 023 - 528 15 50
E. haarlem@​motorhuis.nl

Citroën dealer Haarlem

Voor de nieuwste Citroën modellen en de beste Citroën occasions komt u naar Motorhuis in Haarlem. In een mix van verschillende modellen, uitvoeringen, kleuren en prijsklasse is er vast een Citroen die bij uw wensen past. Een compacte Citroën C1, de eigenzinnige Citroën C4 Cactus of de robuuste C5 Aircross, ze staan er allemaal, nieuw of als occasion. Wilt u een proefrit maken, weten wat uw huidige auto waard is of gewoon even een kijkje komen nemen? U bent harte welkom. U kunt zich ook alvast online oriënteren.

Citroën in Haarlem

Motorhuis Haarlem voert al vele jaren het dealerschap van het mooie merk Citroën waardoor u kunt rekenen op deskundigheid en betrouwbaarheid. Henk Vessies, zelf al ruim 40 jaar in dienst bij Motorhuis staat, samen met zijn team, dagelijks voor u klaar. In de showroom met alle nieuwe modellen en zo’n 30 Citroën occasions kunt u terecht voor advies, het maken van een proefrit, het laten opstellen van een offerte of een taxatie van uw huidige auto. In de werkplaats verwelkomt Johan Ruiter en zijn technisch team u als u uw Citroën voor onderhoud, reparatie of garantie brengt.

Citroën dealer in Haarlem

Het Motorhuis Haarlem is gehuisvest aan de Grijpensteinweg 10. Vanaf de N208 is Motorhuis eenvoudig te bereiken. Wilt u gebruikmaken van een gratis leenfiets of een leenauto. Informeer hiernaar bij onze medewerkers.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Haarlem

Citroën garage Haarlem omstreken

Wilt u op uw Citroën kunnen blijven vertrouwen, dan is onderhoud aan uw Citroën van essentieel belang. Als officieel Citroën dealer, is uw Citroën bij ons in de beste handen. Er wordt uitsluitend met Citroën onderdelen gewerkt en onze medewerkers worden continue getraind vanuit de importeur Citroën NL. Zo kunt u vertrouwen op uw Citroën als uw weer de weg op gaat. Ook voor een APK, reparatie en garantie bent u bij Motorhuis Haarlem van harte welkom.

Toon route
Motorhuis Haarlem
Grijpensteinweg 10
2014 KX Haarlem
T. 023 - 528 15 50
E. haarlem@​motorhuis.nl