Motorhuis Hoofddorp (Citroën)
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
Motorhuis Hoofddorp (Citroën)
Parellaan 7
2132 WS Hoofddorp
T. 023 - 561 63 10
E. hoofddorp@​motorhuis.nl

Citroën dealer Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare Citroën in Hoofddorp? Voor zowel nieuwe auto’s als occasions en bedrijfsauto’s van het merk Citroën kunt u terecht bij Motorhuis Hoofddorp. Motorhuis is de officiële Citroën dealer in de regio. Dat betekent dat u kunt rekenen op service en kwaliteit. Bent u op zoek naar een populair Citroën model zoals een Citroën C1 of C3 of gaat u voor het comfort van een Citroën C5 aircross? Alle modellen vindt u terug in onze showroom. Ook voor een proefrit kunt u terecht bij Motohuis hoofddorp. Stap in en ervaar zelf het rijgenot.

Citroën kopen in Hoofddorp

Al jaren voert Motorhuis het dealerschap van Citroën. Motorhuis Hoofddorp is daarom ook úw autodealer als het gaat om het kopen van een Citroën. U kunt bij ons rekenen op service en kwaliteit en onze medewerkers hebben een passie voor het autovak. Een nieuwe Citroën of een top occasion koopt u bij Motorhuis altijd met garantie tot wel 24 maanden. Bekijk snel ons huidige aanbod online. Voor occasions heeft u keus uit ruim 300 auto’s van het merk Citroën. Of bekijk hier het aanbod van onze overige diensten.

Citroën dealer Motorhuis Hoofddorp

Bezoek onze Citroën showroom in Hoofddorp. Deze is te vinden aan de Parellaan 7. De Motorhuis vestiging bevindt zich op loopafstand van Hoofddorp Centraal station en beschikt over genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Door de uitstekende ligging is de vestiging voor iedereen makkelijk bereikbaar. Onze showroom is  geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Mohammed Omer (vestigingsmanager) en zijn medewerkers verwelkomen u hier graag.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Hoofddorp (Citroën)

Citroën garage in Hoofddorp

De Motorhuis garage in Hoofddorp is er voor uw Citroën. Kom langs voor een APK, onderhoud of autoreparatie. Maandag t/m vrijdag, van 08.00 tot 17.00 uur, kunt u terecht bij onze werkplaats. Voor opslag van uw autobanden bent u welkom tijdens de vooraf aangekondigde periodes. Via de online afspraken planner, maakt u gemakkelijk een afspraak voor een moment dat het u uitkomt.

Toon route
Motorhuis Hoofddorp (Citroën)
Parellaan 7
2132 WS Hoofddorp
T. 023 - 561 63 10
E. hoofddorp@​motorhuis.nl