https://www.motorhuis.nl/citroen/vestigingen/motorhuis-hoofddorp/
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
Motorhuis Hoofddorp
Sonderholm 164
2133 JJ Hoofddorp
T. 023 - 554 29 20
E. hoofddorp@​motorhuis.nl

Op zoek naar een Opel dealer of Citroën in omgeving Hoofddorp?

Als u op zoek bent naar een nieuwe Opel, uw Opel toe is aan onderhoud of reparatie nodig heeft, dan kunt u uitstekend bij Opel dealer Motorhuis terecht. In onze showroom ziet u het gehele Opel gamma en kunt u een proefrit maken in de Opel van uw keuze. Maar ook als u op zoek bent naar een Opel occasion, kunnen wij u verder helpen. Met een voorraad van verschillende Opel modellen, zoals bijvoorbeeld de Opel Corsa, Opel Astra, Meriva of Opel Zafira, is er vast een Opel occasion bij die bij uw wensen past. Nieuwsgierig? Bekijk onze voorraad alvast online of breng een bezoek aan onze showroom.

Citroën in Hoofddorp

Motorhuis Hoofddorp is de jongste telg van het Motorhuis concern, maar zeker niet de minste. Met een team die allen een passie hebben voor het merk Citroën en al jarenlange ervaring hebben, kunnen zij en uw Citroën van goede service voorzien. Bekijk hier ook onze overige Citroën vestigingen.

Opel dealer en Citroën werkplaats in Hoofddorp

Onder leiding van Niels Cammelot staat er een hecht team voor u klaar.  Aan de Sonderholm 164 staat een makkelijk te bereiken pand, wat vanaf de Van Heuven Goedhartlaan direct zichtbaar is. Via de opvallende gele Opel ingang komt u in de showroom terecht waar het complete Opel gamma staat en een mix van ongeveer 40 Opel occasion.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Hoofddorp

Citroën garage in Hoofddorp

In handen van Tony Bouman en zijn technisch team is uw Citroën in goede handen. Of uw auto toe is aan onderhoud of reparatie er wordt uitsluitend met Opel apparatuur, gereedschap en onderdelen aan uw auto gewerkt. Vooraf weet u precies waar u aan toe bent, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Toon route
Motorhuis Hoofddorp
Sonderholm 164
2133 JJ Hoofddorp
T. 023 - 554 29 20
E. hoofddorp@​motorhuis.nl