Motorhuis Leiden
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl

Citroën dealer Leiden

Bent u op zoek naar een nieuwe Citroën of Citroen occasion? De showroom van Motorhuis Leiden staat vol met de nieuwste Citroën modellen en Citroën occasions. Van de kleine compacte Citroën C1, de karakteristieke Citroen C4 Cactus met zijn unieke rij-eigenschappen tot aan de C5 Aircross SUV die ook als Hybride uitvoering beschikbaar is. Het gamma van Citroën is zo divers, er zit vast een model van uw wensen bij. Kom langs in onze showroom of neem alvast een kijkje in onze online showroom.

Citroën in Leiden

Motorhuis Leiden is al jaren officieel dealer van het mooie merk Citroën. In zowel de showroom met alle nieuwe modellen en zo’n 40 Citroën occasion, als in onze werkplaats staat een deskundig team voor u klaar. Of u een proefrit wilt maken, een taxatie wilt laten uitvoeren of dat u uw auto brengt in onze werkplaats. frans Meeuwisse, vestigingsmanager van Motorhuis Leiden en zijn team heten u van harte welkom.

Citroën dealer in Leiden

Tegenover het natuurhistorisch museum Naturalis ligt het Motorhuis Leiden aan de Vondellaan 80, nabij het centraal station en de uitvalsweg A44. Met voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer op loopafstand is Motorhuis makkelijk bereikbaar.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Leiden

Citroën garage Leiden omstreken

Motorhuis Leiden is dé aangewezen plek voor onderhoud, service of reparatie van uw Citroën. Wilt u volledig op uw Citroën kunnen blijven vertrouwen, dan is goed onderhoud van groot belang. In de werkplaats van Motorhuis Leiden staat een technisch team die volledig getraind is om uw Citroën weer veilig op de weg te zetten. Er wordt enkel gebruik gemaakt van fabrieksgereedschap en- apparatuur en originele Citroën onderdelen. Voor onderhoud, APK, reparatie, garantie etc kunt u online een afspraak inplannen.

Toon route
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl