Motorhuis Rotterdam
  • DS Salon
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Rotterdam
Metaalstraat 5
3067 GV Rotterdam
T. 010 - 850 41 50
E. rotterdam@​motorhuis.nl

Citroën dealer Rotterdam

Motorhuis Rotterdam is uw adres voor Citroën en DS. Voor nieuwe personenauto’s, occasions en bedrijfsauto’s van het merk Citroën kunt u terecht bij Motorhuis. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies of voor een proefrit in de auto die het beste bij u past. Stap gemakkelijk in een Citroën C1, C3 of een DS 3. Bij Motorhuis Rotterdam staan ze dagelijks voor u klaar. Bekijk direct onze voorraad occasions en nieuwe modellen.

Citroën kopen in Rotterdam

Als officiële Citroën dealer is Motorhuis Rotterdam is uw autodealer als het gaat om het kopen van een Citroën. Motorhuis heeft meerdere showrooms en servicecentra in Nederland en is één van de oudere autodealerbedrijven in het land. Het Motorhuis is opgericht in 1919 en staat al jaren garant voor het leveren klantvriendelijke service en passie voor het autovak. Rijd snel weg met een nieuwe Citroën of een top occasion. Bij Motorhuis heeft u keuze uit ruim 300 Citroën occasions. Bekijk hier al onze Citroën vestigingen.

Uw Citroën dealer in Rotterdam

Komt u uit Rotterdam of omstreken? Dan is Motorhuis Rotterdam uw Citroën en DS dealer binnen de regio. U vindt de vestiging in Rotterdam Alexander aan de Metaalstraat 5. In onze showroom doen wij net dát stapje extra. Arie Lock (vestigingsmanager) en zijn medewerkers verwelkomen u graag op deze vestiging. Bekijk boven aan de pagina de actuele openingstijden voor onze showroom en de werkplaats.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Rotterdam

Dé Citroën garage in Rotterdam

Bezoek onze Motorhuis werkplaats voor bijvoorbeeld een APK, het vervangen van een distributieriem of voor een grote of kleine beurt voor uw auto. Snel en zonder onverwachte kosten. Bij Motorhuis worden er geen extra reparaties uitgevoerd zonder daarover eerst met u te overleggen. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten. Plan een online afspraak in op een moment dat het u uit komt.

Toon route
Motorhuis Rotterdam
Metaalstraat 5
3067 GV Rotterdam
T. 010 - 850 41 50
E. rotterdam@​motorhuis.nl