DS Exclusive Deals

Een eenmalig én ongekend aanbod

Geen consessies, wel inruilvoordeel tot € 9.900 en private lease vanaf € 399 per maand. Stap direct in een gloednieuwe DS.


Nu met extra inruilvoordeel tot € 4.200 en Private Lease vanaf € 399 per maand*.

*op basis van 24 maanden en 10.000 kilometer per jaar

Achter het stuur van DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. De compacte SUV is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

Aan boord van DS 3 CROSSBACK ervaart u wat puur Frans raffinement is. De gebruikte materialen in het interieur zijn van onberispelijke kwaliteit en de perfectie is doorgevoerd tot in de kleinste details.

DS 3 CROSSBACK is ontworpen voor uw comfort en bevat de meest geavanceerde technologieën van dit moment. Het begint allemaal buiten, met de nieuwe verzonken deurgrepen die worden ingezet wanneer u nadert en wegloopt.

Bekijk onze DS voorraad Bekijk Private Lease voorraad


Nu met extra inruilvoordeel tot € 9.900 en Private Lease vanaf € 599 per maand*.

*op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar

DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

In het doordachte interieur van DS 7 CROSSBACK bevinden alle bedieningselementen zich binnen handbereik. U kunt dus onbelemmerd genieten van het rijden, desgewenst vergezeld van het fenomenale geluid van het Focal Electra-hifisysteem met 14 speakers.

Het 12 inch digitale instrumentenpaneel met stijlvolle graphics is volledig te personaliseren. De bestuurder kan vanaf het stuurwiel via een pulldownmenu selecteren welke rijinformatie op het instrumentenpaneel wordt weergegeven.
Er zijn zes weergavenmodi beschikbaar, waaronder het bedieningsscherm van de DS Connected Pilot-functies en het DS Night Vision-scherm.

Bekijk onze DS voorraad Bekijk Private Lease voorraad

Bovengenoemde acties zijn geldig op voorraadmodellen.

direct contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom langs bij onze DS Salon Den Haag of Rotterdam.

Nieuws

Wij betalen uw autoverzekering de eerste 2 maanden

Lees verder

Vestigingen