DS 3 E-TENSE

DS3 E-Tense

De nieuwe DS 3 is een efficiënte en higtech SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar in een 100% elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort.

Boek nu een proefrit bij onze DS Salon

Hoogwaardige technologie

De nieuwe DS 3 is gebaseerd op een nieuw platform waarvoor innovatieve materialen worden gebruikt. Hierdoor is de nieuwe DS 3 een van de lichtste SUV’s van zijn segment. Voor de 100% elektrische uitvoering betekent dat een riante actieradius. Met zijn accupakket dat in slechts 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen, is deze auto even geschikt voor korte als lange ritten. De nieuwe DS 3 E-TENSE is nu te bestellen in onze DS Salon.

Vakmanschap en oog voor detail

In het verzorgde interieur van de nieuwe DS 3 komen hoogwaardige materialen, elegant geïntegreerde hightech voorzieningen en oog voor detail samen. De sfeer in het interieur is comfortabel en rustgevend en ademt karakter en moderniteit.

 

Inruilofferte aanvragen

Maak een proefrit in de DS 3 E-tense

De nieuwe DS 3 E-TENSE is nu de bewonderen in de DS Salon Den Haag Forepark. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en het maken van een proefrit in de nieuwe DS 3 E-TENSE.

Downloads Nieuwe DS 3 E-TENSE