Detail afbeelding

DS 7 E-TENSE

DS 7 E-TENSE, elegant en dynamisch

Deze moderne SUV combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort, voor een nieuwe vorm van rijplezier. Het interieur kenmerkt zich door een geavanceerde uitrusting en oog voor detail. Daarmee is dit nieuwe model een ultieme reisauto die kenmerkend is voor het Franse vakmanschap van DS Automobiles.

De nieuwe DS 7 E-TENSE is met zijn dynamische silhouet, karakteristieke lijnen en nieuwe voorzijde een opvallende verschijning. De nieuwe achterlichten met schubbeneffect sluiten perfect aan op de fraaie lijnen van de auto en passen harmonieus bij de lichtsignatuur van de koplampen. Het resultaat is een even krachtige als indrukwekkende uitstraling.

E-Tense: nog meer dynamiek en rijcomfort

Met zijn plug-in hybride-aandrijflijn met een vermogen van tot wel 360 pk en vierwielaandrijving combineert de Nieuwe DS 7 E-TENSE op unieke wijze comfort met efficiency. Deze soepele en prettige aandrijflijn staat garant voor ultiem comfortabel reizen.

Maak een proefrit in de DS 7 E-TENSE

De nieuwe DS 7 E-TENSE is nu de bewonderen in de DS Salon Den Haag Forepark. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en het maken van een proefrit in de nieuwe DS 7 E-TENSE

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Charismatisch en gerafineerd

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 onderscheidt de plug-in hybride E-TENSE 4×4 zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Voordelen van het plug-in hybridesysteem E-TENSE

  • Vergroot de actieradius met de BRAKE-functie.
  • Programmeer met E-SAVE het gebruik van de elektrische modus.
  • Laad de tractiebatterij in 1 uur en 3 kwartier op bij een laadpunt of bij u thuis.

Downloads DS 7 E-TENSE