DS 7 CROSSBACK

Gespierde en elegante lijnen

Charismatisch, gespierd en sensueel: DS 7 CROSSBACK valt direct op door het volmaakte contrast van zijn lijnen en zijn persoonlijkheid. Hiermee worden de verfijning en het vakmanschap van het merk op subtiele wijze tot uitdrukking gebracht. Kom deze prachtige auto bekijken in onze showroom bij onze DS Salon Forepark of Rotterdam.

DS 7 Crossback is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

PureTech 180 Automatic

Bastille vanaf €48.590,-
Black Line vanaf €56.190,-
Bastille+ vanaf €51.190,-
Rivoli vanaf €56.590,-
Performance line vanaf €51.490,-
Performance line+ vanaf €55.590,-

DS 7 Crossback E-tense

Gaat uw voorkeur uit naar elektrisch rijden in combinatie met een benzinemotor? Dan kunt u kiezen voor de DS 7 Crossback E-Tense. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau. Lees hier meer over de DS 7 Crossback E-Tense.

Privé lease v.a. €739,- p/m DS 7 CROSSBACK

Nu voor €48.590,-

Een charismatisch design

DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

DS 7 Crossback Private Lease

Kiest u voor een vast maandbedrag, heldere afspraken en geen aanbetalingen? Dan kiest u voor DS Private Lease. U private lease de nieuwe DS 7 Crossback al vanaf € 739,- per maand (60.000/10.000 kilometers per jaar).

Maak een proefrit in de DS 7 Crossback

De nieuwe DS 7 Crossback is nu de bewonderen in de DS Salon Den Haag Forepark. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en het maken van een proefrit in de nieuwe DS 7 Crossback.

Downloads DS 7 CROSSBACK