DS 9

EEN JUWEEL VAN RAFFINEMENT EN HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE

DS 9 is er: het nieuwe toonbeeld van Frans vakmanschap. Onze nieuwe sedan, die direct van de hybride-aandrijflijn E-TENSE wordt voorzien, is gecreëerd om u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement te bieden.

DS 9 heeft met zijn expressieve voorzijde en karakteristieke ‘DS WINGS’, alle kenmerken van een DS. Het rasterwerk van de grille heeft een parametrisch design met driedimensionale facetten. De sierlijst op de motorkap, afgewerkt met een geguillocheerd Cloud de Paris-motief en vindt zijn inspiratie in de conceptcar DS X E-TENSE.
De vloeiende lijnen worden benadrukt door de verzonken portiergrepen, terwijl het zwarte dak een extra elegant accent geeft aan het sierlijke silhouet van de DS 9.

FRANSE LUXE EN VAKMANSCHAP

Het interieur van onze sedan kenmerkt zich door Franse luxe en vakmanschap. U kunt kiezen uit twee DS Inspirations met naar Parijs verwijzende namen: Opéra en Rivoli. Daarnaast is er de DS Inspiration Performance Line met meer sportieve accenten. In het interieur ligt de nadruk op hoogwaardige materialen (nappaleder, Alcantara, geguillocheerde motieven, enz.) en het comfort van alle inzittende (stoelen met massagefunctie, verwarming en ventilatie zowel voor en achter, touchscreen, enz).
Het hifisysteem van Focal Electra® met maar liefst 14 luidsprekers die over het gehele interieur zijn verdeeld geven een unieke sfeer mede dankzij de geweldige akoustiek. Wij wensen u een goede reis aan boord van de DS 9.

Inruilofferte aanvragen

EEN MODERN EN GERAFFINEERD PROFIEL

DS 9 maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan.

PERFECTIE TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties, zoals het geguillocheerde “Clous de Paris”-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de point perlé-sierstiksels.

EEN COMFORTABELE RUIMTE VOOR ALLE INZITTENDEN

DS 9 is ontworpen om elke inzittende hetzelfde niveau van comfort te bieden. Daarom beschikken de inzittenden zowel voorin als achterin over stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie.

HAUTE COUTURE ELEKTRISCH

DS 9 is direct leverbaar met twee E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen. Hij komt beschikbaar in een uitvoering met 250 pk en een uitvoering met 360 pk en vierwielaandrijving, die later leverbaar wordt. Dankzij de elektromotor, die wordt gebruikt tijdens het accelereren en tot een snelheid van 135 km/h, beleeft u op geruisloze wijze nieuwe rijsensaties.

INTELLIGENT & KRACHTIG

Onze E-TENSE plug-in hybride-modellen combineren het summum van technologische knowhow met spectaculaire prestaties. De technologie E-TENSE combineert onze knowhow op het gebied van elektrische aandrijving, die tot ons succes in het Formule E-kampioenschap heeft geleid, met een benzinemotor. Dat garandeert elke keer dat u het gaspedaal intrapt intense sensaties.

INTENS RIJPLEZIER

DS 9 is leverbaar met de nieuwe plug-in hybride-aandrijflijn E-TENSE die bestaat uit een PureTech-benzinemotor met turbocompressor en een elektromotor, goed voor een totaal vermogen van 250 pk.

Een E-TENSE uitvoering met 360 pk en intelligente vierwielaandrijving zal later op de markt komen.

RIJMODI: KIES DE MODUS DIE PAST BIJ JE MOOD

De aan de 8-traps automatische transmissie gekoppelde elektromotor wordt bij het wegrijden gebruikt en is beschikbaar tot een snelheid van 135 km/h. De werking van de elektromotor wordt bepaald op basis van de geselecteerde rijmodus.

ZERO EMISSION-MODUS

In de Zero Emission-modus, kunt u de meeste dagelijkse ritten rijden zonder een druppel brandstof te gebruiken.

HYBRIDE-MODUS

Hybrid-modus kiest op uiterst efficiënte wijze voor 100% elektrisch rijden of voor 100% op brandstof rijden of combineert de twee, afhankelijk van de rijomstandigheden.

SPORT-MODUS

In de Sport-modus profiteert u maximaal van het prestatiepotentieel van uw DS 9, met een snellere gasrespons, een aangepast schakelprogramma en een sportievere afstemming van de besturing en vering.

Private-lease

De nieuwe DS 9 private least u al vanaf € 829- per maand (60 maanden/10.000 km per jaar).

Offerte of Proefrit?

Wilt u de DS 9 zelf ervaren? Kom dan langs bij onze DS Salon Den Haag voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads DS 9 E-TENSE