DS 4

Refinement engineered

DS 4 is de eerste exponent van de derde generatie modellen van DS Automobiles. In deze geraffineerde berline komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Het verfijnde karakter van DS 4 wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. De zeshoekige grille, met in het midden het DS-logo, is voorzien van een nieuw rasterwerk met diamanteffect. De centrale baan, die in lengterichting over de aluminium motorkap loopt, geeft structuur aan het design en accentueert het DS-embleem. De scherpe vouwen in de voor- en achterportieren laten het gespierde uiterlijk van deze berline fraai uitkomen. Dankzij DS Stores, DS Salons en DS Only You biedt DS Automobiles een gepersonaliseerde klantervaring.

Best of both worlds DS 4 E-tense (Plug-in Hybride)

Rijd volledig geruisloos in de DS 4 E-TENSE met een gecombineerd vermogen tot maar liefst 225pk, dankzij de elektrische modus met een actieradius van meer dan 50 km (WLTP). In veel
voorkomende ritten voldoende voor woon-werkverkeer. Of het geeft de mogelijkheid om in een stadse omgeving volledig elektrisch te rijden zonder uitstoot van schadelijke stoffen.
De tractiebatterij van de DS 4 E-TENSE kan dankzij de lader van 7,4 kW in c.a. 2 uur worden opgeladen via een speciale 32A-wallbox of in 8 uur via een normaal 8A-stopcontact.

De nieuwe DS 4 is nu al te bestellen en wordt zomer 2021 in DS Salon Forepark verwacht.

 

Privé lease v.a. €519,- p/m DS 4

Nu voor €35.450,-

Een Charismatisch design

De voorzijde met de DS Wings, de zeshoekige grille voorzien van een nieuw rasterwerk met diamanteffect, de scherpe vouwen in de voor- en achterportieren….Dit zijn slechts enkele uiterlijke kenmerken die het verfijnde karakter van de DS 4 (E-TENSE) benadrukken.

 

Franse luxe en vakmanschap

In de DS 4 (E-TENSE) komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Dit komt ook terug in het moderne en chique interieur van DS 4 (E-TENSE) gepersonaliseerd kan worden aan de hand van 5 thema’s: Bastille+, Trocadero, Rivoli, Opera en Performance line

DS 4 (E-TENSE) is leverbaar met een groot schuif- / kanteldak met een zonnescherm. Daarbij biedt het interieur van DS 4 (E-TENSE) alle inzittenden volop ruimte en behoort de bagageruimte van DS 4 (E-TENSE) tot de grootste van zijn segment.

 

Downloads DS4