DS 4

DS4, betoverend

De DS 4, nu beschikbaar om te bestellen, valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie.

Grafisch en dynamisch, een geraffineerd en fascinerend design

Grote wielen, een atletisch  silhouet, een aerodynamisch profiel: de DS 4 maakt met zijn vloeiende lijnen en karaktervolle design direct een uiterst moderne indruk. De fraai gevormde achterlichten vormen een harmonieus geheel met het elegante ontwerp.

Ds 4 Private lease

Kiest u voor een vast maandbedrag, heldere afspraken en geen aanbetalingen? Dan kiest u voor DS Private Lease. U private lease de nieuwe DS 4 vanaf € 670,- per maand (60.000/10.000 kilometers per jaar).

Maak een proefrit in de DS 4

De nieuwe DS 4 E-TENSE is nu de bewonderen in de DS Salon Den Haag Forepark. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en het maken van een proefrit in de nieuwe DS 4

DS 4 E-Tense

Gaat uw voorkeur uit naar elektrisch rijden in combinatie met een benzinemotor? Dan kunt u kiezen voor de DS 4 E-tense. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau. Lees hier meer over de DS 4 E-tense.

Inruilofferte aanvragen

Een intense blik

De scherpe blik van de in totaal 98 leds van de fascinerende DS Matrix LED Vision-koplampen en de dagrijverlichting geeft de DS 4 een even opvallende als innovatieve uitstraling.

Majestueuze wielen

De verschillende tot wel 20 inch grote velgen die speciaal voor de DS 4 zijn ontworpen, vallen op door hun fraaie afwerking en gedistingeerde uiterlijk. Met hun betoverende design accentueren ze op geraffineerde wijze de dynamiek en de uitstraling van de auto.

Gedurfde lijnen

De markante en aerodynamische lijnen geven de DS 4 een fascinerend voorkomen en dragen bovendien bij tot een lager verbruik. De vloeiende vormgeving wordt geaccentueerd door de verzonken portierhandgrepen die zijn opgenomen in het design van de DS 4.

Intrieur Opéra Bru Criollo met stoelen met leren beklding in horlogebandmotief

Ervaar de perfectie van ons meest prestigieuze interieur, Opéra Brun Criollo. De voor het merk zo kenmerkende stoelen met he DS-logo in reliëf op de rugleuning zijn bekleed met nappaleder in horlogebandmotief en beschikken over verwarming, ventilatie en een massagefunctie. Ze bieden een optimaal zitcomfort, ongeacht de buitentemperatuur.

Een toonbeeld van distinctie

U beschikt voor de bekleding van het interieur van uw DS 4 over een ruime keuze aan hoogwaardige materialen: stoffen bekleding Tungstène, alcantara®, Toile DS, nappaleder of nerfleder in combinatie met prestigieuze afwerkingsdetails zoals de Point Perle-sierstiksels, het geguillocheerde Clous de Paris-motief, essenhouten afwerking en elementen van gesmede koolstof. De te personaliseren sfeerverlichting zorgt voor een uitnodigende ambiance die u aan uw eigen voorkeur kunt aanpassen.

Volledig met leder bekleed stuurwiel met verwarming

Een ultiem detail van de meest luxueuze uitvoeringen is het volledig met nerfleder beklede stuurwiel dat bovendien is voorzien van een verwarmingsfunctie, voor het summum van rijcomfort.