DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE: mobiliteit van de nieuwe generatie

Ervaar unieke rijsensaties met onze E-TENSE plug-in hybridetechnologie. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau. De DS 4 E-TENSE heeft met zijn plug-in hybrideaandrijflijn van 225 pk een CO₂-uitstoot vanaf slechts 29 g/km (onder voorbehoud van homologatie).

DS 4 E-TENSE: technologie uit de wereld van de Formule E

In de DS4 hebben we verschillende innovatieve technologieën toegepast die voortkomen uit onze succesvolle deelname – met twee kampioenstitels – aan de Formule E, zoals het terugwinnen van energie tijdens het remmen en de E-SAVE-functie.

DS 4 E-TENSE private lease

Kiest u voor een vast maandbedrag, heldere afspraken en geen aanbetalingen? Dan kiest u voor DS Private Lease.  U private lease de nieuwe DS 4 E-TENSE al vanaf € 715,- per maand (60.000/10.000 kilometers per jaar).

Maak een proefrit in de DS 4 E-TENSE

De nieuwe DS 4 E-TENSE is nu de bewonderen in de DS Salon Den Haag Forepark. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en het maken van een proefrit in de nieuwe DS 4

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

C0-2-uitstoot

De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g/km en 1,4 l/100km (onder voorbehoud van homologatie). Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto’s met een verbrandingsmotor.

Geruisloosheid en rijcomfort

Wanneer u onze plug-in hybrideauto’s rijdt, ervaart u geruisloos en soepel rijden in optima forma. Bij het overschakelen op de Electric-modus gaat achter de voorruit een cyaankleurige led branden om van buitenaf zichtbaar te maken dat de auto elektrisch rijdt.

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Met de smartphone-apps van DS Automobiles maakt u het gebruik van uw DS nog gemakkelijker, bijvoorbeeld om een laadpunt te vinden, het opladen te programmeren of een wallbox bij u thuis te laten installeren.

Snelheid

De snelheid is een van de facturen die het meest van invloed is op de actieradius van uw plug-in hybrideauto. Door zoveel mogelijk met een constante, niet te hoge snelheid te rijden maximaliseert u de actieradius van uw auto.

Thermisch comfort en verwarming

De mate waarin het accupakket van uw auto wordt belast voor de temperatuurregeling in het interieur, is afhankelijk van de weersomstandigheden. ‘s Winters kan er voor het verwarmen van het interieur wel 35% meer energie nodig zijn dan in het voorjaar. Het is dan raadzaam het interieur van uw plug-in hybrideauto alvast te laten voorverwarmen terwijl de auto wordt opgeladen.

Rijstijl en hoogteverschillen op de route

Ook uw rijstijl en de hoogteverschillen op de route zijn van invloed op de actieradius van uw plug-in hybrideauto. Door zoveel mogelijk te rijden in de Hybrid-modus (een van de vier beschikbare rijmodi), een milieubewuste rijstijl aan te houden en gebruik te maken van regeneratief remmen kunt u tot wel 15% aan energie besparen.

Downloads DS 4 E-TENSE