Detail afbeelding

DS 4

Wow! Dat was onze eerste reactie toen wij kennismaakten met de nieuwe Citroën DS4. Wat een mooie lijnen, kenmerken en kleuren. Wat een uitstraling heeft deze auto!

Vol trots presenteren wij de DS4 dan ook in onze DS showrooms in Alphen aan den Rijn, Delft, Den Haag (Forepark), Den Haag (Kerketuinen) Gouda, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam en Rhoon.  Onze verkopers zijn enthousiast en tonen u graag waarom de nieuwe DS4 ook bij u past. U bent bij Motorhuis DS – méér dan welkom.

Deze auto creëert zijn eigen stijl. Ideaal als lease auto of gezinsauto DS 4

Nu voor €28.140,-

Kenmerken

Wat maakt de DS4 zo bijzonder? Waarom zou u voor deze auto moeten kiezen en niet voor andere modellen in dit segment. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De DS4 is voorzien van een avant-gardisch design
  • Heeft raffinement én oog voor detail
  • De motoren zijn sportiever en krachtiger dan ooit
  • De DS LED Vision-technologie zorgt voor een expressieve blik
  • Het rijkarakter van de auto is dynamisch en veilig
  • De technologie en connectiviteit zijn op maat
  • En.. het uiterlijk van de auto is naar uw eigen smaak aan te passen

Wilt u ervaren of rijden in de DS4 ook zo fijn voor u voelt? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om een vrijblijvende proefrit te komen maken.

Prijs DS4

Kiest u voor de nieuwe Citroën DS4 dan rijdt u vanaf € 28.140,- bij Motorhuis. Voor deze prijs krijgt u een standaard luxe auto waarmee u heel veel plezierige kilometers kunt maken. Zowel het zit- als rijcomfort van deze auto behoort tot de toppers.

DS4 Crossback

De nieuwe DS4 is nu ook verkrijgbaar als DS4 Crossback, de crossover versie van de DS4. Een extra stoere uitstraling, geschikt voor een heel mooi avontuur, een heerlijke zit voor een lange rit en ook in de stad is de Crossback heerlijk in gebruik. De Citroën DS4 Crossback is verkrijgbaar vanaf € 29.440,-. Meer weten? Bij Motorhuis helpen wij u graag.

Technologie DS4

De nieuwe DS4 is voorzien van de nieuwste technologieën. Enkele van deze kenmerken willen wij u niet onthouden.

Dodehoekbewaking

Optimaal zicht met de nieuwste technologie voor op dodehoek gebied.

Achteruitrijcamera

Via het 7-inch scherm krijgt u een fantastisch zicht op wat er achter u gaande is.

Stoelen met massagefunctie

Als u veel kilometers maakt is het van belang dat u zich comfortabel voelt in uw auto, de massagefunctie zorgt voor heel veel rijplezier. Ook als u minder kilometers maakt is dit een heerlijke optie.

Keyless entry en start

De DS4 herkent u zodra u de auto nadert, met een handbeweging opent u de auto en een druk op de startknop zorgt ervoor dat u op weg kan.

Er zijn nog veel meer opties die de nieuwe DS4 uniek maken. Bent u benieuwd geworden? Bij Motorhuis kunnen wij u nog veel meer vertellen over alle mogelijkheden.

Motorhuis DS

Naast de DS4 biedt Motorhuis Citroën het complete aanbod DS modellen welke wij in onze showrooms aan u presenteren. Komt u gerust eens langs bij één van onze DS vestigingen of vraag een vrijblijvende offerte aan.