Detail afbeelding

DS 3

De nieuwe DS3, chic en compact

De Nieuwe DS 3 is een efficiënte en hightech SUV die elegantie en karakter uitstraalt.

Vakmanschap en oog voor detail

De DS 3 is de tweede exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles en tevens leverbaar met een volledig elektrische aandrijving. In deze geraffineerde compacte SUV komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Het stoere karakter van de DS 3 wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. De zeshoekige grille, met in het midden het DS-logo, is voorzien van een rasterwerk met diamenteffect. De centrale baan, die in lengterichting over de aluminium motorkap loopt, geeft structuur aan het design en accentueert het DS-embleem. De haaienvin in de achterportieren laat het gespierde uiterlijk van deze SUV fraai uitkomen.

Proefrit in de Nieuwe DS 3

Onze verkoopadviseurs kunnen u al alles vertellen over de Nieuwe DS 3 en u kunt zelf de DS 3 ervaren tijdens een proefrit.

DS 3 E-Tense

Gaat uw voorkeur uit naar elektrisch rijden ? De nieuwe DS 3 is ook beschikbaar in 100% elektrisch. Kijk hier voor meer informatie over de DS 3 E-Tense.

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Downloads Nieuwe DS 3