DS Salon Den Haag

  • DS Salon
  • Personenauto showroom
  • Service personenauto's
DS Salon Den Haag
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Routebeschrijving

U kunt ook een routebeschrijving aanvragen.
Google Maps route is een externe link.

Routebeschrijving
Vooraanzicht pand

Uw ds dealerDS Salon Den Haag

DS Salon

Motorhuis heeft een prachtige DS Salon in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor advies, een proefrit en verkoop van gebruikte en nieuwe DS modellen. Pascal Keus en DS specialist Sebastiaan IJperlaan staan er dagelijks voor u klaar. DS Salon Den Haag is dé DS dealer in de regio.

Onderhoud

Voor onderhoud, reparatie en garantie voor DS kunt u ook bij onze werkplaats terecht. Voor o.a. apk, distributieriem vervangen en een grote of kleine beurt voor uw auto kunt u direct online een afspraak maken. Matthijs Wielinga en zijn medewerkers staan dagelijks voor u klaar.

Bandenservice

Voor opslag van uw autobanden kunt u bij ons terecht tijdens de vooraf aangekondigde periodes. Houdt daarom goed onze actie pagina in de gaten! Voor het aanschaffen van nieuwe autobanden kunt u online een bestelling plaatsen op onze unieke autobanden website.