Motorhuis Den Haag Forepark
  • DS Salon
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Den Haag Forepark
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl

Motorhuis dé DS salon in Den Haag

Met de sportieve compacte auto’s, gedurfde SUV’s en Crossovers van DS Automobiles rijdt u topklasse-auto’s. Wilt u kennismaken met de DS 3 Crossback en DS 7 Crossback, ontdek het complete gamma van DS Automobiles in onze DS Salon Den Haag Forepark. Op zoek naar een DS occasion? Motorhuis heeft de DS 3 en, DS 4 en DS 5 als occasion beschikbaar. Wilt u kennismaken met ons merk? Vestigingsmanager Pascal Keus en zijn team heten u van harte welkom.

DS dealer in Den Haag

Bij DS Salon Motorhuis Forepark staat een enthousiast team die u met hun expertise vakkundig te woord zal staan. Of u nu meer wilt weten over de nieuwste modellen, de innovatieve technologieën, elektrisch rijden of dat u uw DS brengt in de werkplaats.

DS dealer in Den Haag

DS Salon Motorhuis Forepark is gunstig gelegen op het industrieterrein Forepark en ligt vlak langs de A4. Via de RandstadRail is de DS Salon ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Lijn 3 en 4 brengt u naar het station Forepak, Den Haag. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van onze vestiging.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Kom direct in contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Ds dealer Motorhuis Den Haag Forepark

DS garage in Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en garantie aan uw DS kunt u ook bij DS Salon Den Haag Forepark terecht. Onze technische medewerkers, onder leiding van Mathijs Wielinga, zijn getraind om uw DS de beste service te verlenen en te zorgen dat u weer onbezorgd de weg op kunt. Wilt u een afspraak maken? Dit kan online via motorhuis.nl/afspraak

Toon route
Motorhuis Den Haag Forepark
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl