Motorhuis Rotterdam
  • DS Salon
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Rotterdam
Metaalstraat 5
3067 GV Rotterdam
T. 010 - 850 41 50
E. rotterdam@​motorhuis.nl

DS Salon in Rotterdam

Futuristische elegantie, pure lijnen, technologische perfectie… DS automobiles. De modellen van DS zijn innovatief en uniek. Breng een bezoek aan onze Motorhuis DS Salon in Rotterdam waar u kunt kennismaken met het complete gamma van DS Automobiles. De DS 3 Crossback, DS 7 Crossback en binnenkort ook de DS 9. Naast nieuwe modellen, heeft DS Salon Rotterdam ook DS occasions op voorraad staan zoals de DS 3 en de DS 5. Benieuwd? Bezoek onze DS Salon of kijk alvast online naar de voorraad.

Motorhuis dé DS salon in Rotterdam

In DS Salon Rotterdam vindt u alle modellen, bijbehorende producten en diensten die kenmerkend zijn voor het merk DS Automobiles. Arie Lock en zijn team zullen u vakkundig en met passie voor het merk DS te woord staan.

DS dealer in Rotterdam

Wilt u meer informatie over de modellen en/of services van DS Salon Rotterdam? In de nabijheid van snelwegen en het Alexandrium, is DS Salon Rotterdam te vinden aan de Metaalstraat 5 in Rotterdam. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Ds dealer Motorhuis Rotterdam

Private lease mogelijkheden bij Motorhuis Rotterdam

Stap voordelig in een nieuwe Citroën of DS met Motorhuis Private Lease. Private lease betekent onbezorgd een nieuwe auto rijden tegen een vast bedrag per maand. Verzekering, onderhoud, motorrijtuigbelasting en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Naast het leasen van nieuwe auto’s kunt u bij Motorhuis ook terecht voor occasion private lease. Meer weten? U kunt bij ons altijd terecht voor een persoonlijke toelichting.

Toon route
Motorhuis Rotterdam
Metaalstraat 5
3067 GV Rotterdam
T. 010 - 850 41 50
E. rotterdam@​motorhuis.nl