Fiat Professional Doblò

Een nieuw concept van ruimte: Doblò & e-Doblò

Aandrijving

Behalve met moderne diesel- en benzinemotoren is de Doblò nu ook verkrijgbaar in een volledig elektrische versie. Met zijn 50 kWh-accupakket combineert deze E-Doblò een bereik tot 280 kilometer* met een topsnelheid van 130 km/h. Doordat het accupakket slim is weggewerkt in de voertuigbodem, is laadruimte exact even groot als bij de versies met verbrandingsmotor. En dankzij de mogelijkheid tot DC-snelladen, is een korte laadstop voldoende om weer snel op weg te kunnen naar de volgende klus.

 

 

  • WLTP-bereik

 

Inruilofferte aanvragen

Magic Cargo

Met de Magic Cargo functie beschikt de Doblò over 3 afzonderlijke stoelen voorin. Zo kunt u voorin 2 personen meenemen of de lengte en het werkvolume vergroten: een grotere laadcapaciteit, verhoogd met +0,5 m³ en een inhoud tot 4,4 m³ en een laadvermogen tot 1000 kg. Perfect voor uw dagelijkse missies.

Magic Mirror

Optimaal zicht naar achteren: 2 camera’s, één onder de rechter buitenspiegel en de andere boven de achterdeuren, geven via een 5-inch display op de digitale achteruitkijkspiegel* 3 verschillende aanzichten weer, zodat u elke manoeuvre veilig kunt uitvoeren.

Geen compromissen

De nieuwe e-Doblò doet geen concessies aan het gebruik van de binnenruimte. Doordat het accupakket slim is weggewerkt in de bodem, biedt de elektrische Doblò exact evenveel laadruimte als de versies met verbrandingsmotor.

Veiligheidsvoorzieningen van topniveau

De nieuwe Doblò en e-Doblò zijn uitgerust met 16 actieve en passieve Advance Driving Assistance Systems. Dit betekent dat u met ADAS altijd ondersteuning hebt tijdens het rijden, zodat u met een gerust hart uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren.

* Optioneel verkrijgbaar

 

Fiat e-Doblò bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe e-Doblò? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook een offerte aanvragen. De nieuwe Fiat e-Doblò is vanaf €29.650,- excl. btw/BPM bij Motorhuis verkrijgbaar.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Nieuw E-Doblò