Fiat Professional Ducato

De nieuwe Ducato, innoveer uw dagelijkse werkzaamheden met de Ducato

Hoogste score qua laadefficiëntie

Een ongeëvenaarde professionele partner met een laadvermogen tot 2,2 ton en een laadruimte tot 17 m³.

Op maat van uw missie

De nieuwe Decato biedt ruim 10.000 personaliseringsopties, op maat voor elke missie van uw bedrijf.

De eerste lichte bedrijfswagen die autonoom rijdt

Met de nieuwe Ducato introduceert Fiat Professional level 2 autonoom rijden in het lichte transport. Tijdig remmen, snelheid aanpassen, in dezelfde rijstrook blijven: de innovatieve rijassistentiesystemen van de nieuwe Ducato regelen het onder bepaalde omstandigheden geheel zelfstandig.

Elektrisch of diesel

Het beste van twee werelden: de Ducato bestelwagen is verkrijgbaar als diesel of volledig elektrisch. Wat past het beste bij uw bedrijf? Aan u de keuze.

Inruilofferte aanvragen

Fiat Ducato bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Ducato ? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook een offerte aanvragen.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Ducato