Fiat Professional E-Ducato

De nieuwe E-Ducato, de elektrische kracht die u verder brengt

Bereid u voor op een 100% elektrische bestelwagen die u een gloednieuwe rijervaring biedt en waarmee u uw bedrijf naar het hart van het stadscentrum kunt brengen, zelfs waar er strenge milieueisen gelden. De elektrische versie heeft een actieradius tot 420 km dankzij de 110 kWh accu, die verschillende  rijmodi – Normaal, Eco en Power – en de mogelijkheid om de efficiëntie van de elektrische bestelwagen te optimaliseren door verschillende niveaus van regeneratief remmen.

Dankzij zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur, beschikt de nieuwe Ducato bedrijfswagen standaard over een reeks veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Daartoe behoren ook een aantal innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer het nodig is, zodat u ontspannen achter het stuur zit. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de nieuwe Ducato.

Energie onderweg

De nieuwe Fiat e-Ducato heeft vier verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug die zowel geschikt is voor ac- als dc-laadpunten. De Fiat e-Ducato kan tot wel 100 km rijbereik binnen 30 bijladen.

Recovery modus

Het accupakket is voorzien van een recovery modus. Dee modus stelt het voertuig in staat om de reis voort te zetten ondanks een eventueel defect in het accupakket.

Altijd en overal heen zonder beperkingen

Profiteer van de fiscale voordelen en de toegankelijkheidsvoordelen van elektrische bedrijfsvoertuigen in de stadscentra.

Inruilofferte aanvragen

Fiat e-Ducato bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Ducato ? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook een offerte aanvragen.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads E-Ducato