Fiat Professional Fiorino

Fiorino, de bestelwagen gemaakt voor de stad.

De Fiorino is compact, behendig en komt overal, vanaf nu is hij nog specialer en representatiever in het segment waarvan hij de trotse pionier was. Hij combineert de ziel van een commercieel voertuig met de uitstraling van een personenwagen. Perfect bij werkzaamheden in de stad, wendbaar in het verkeer, eenvoudig te rijden en parkeren, het ideale voertuig voor bezorgen van deur tot deur. De Cargo Van voor het vervoeren van allerlei soorten goederen. Wat voor weg u ook gaat volgen, de Fiorino is er klaar voor.

Exterior, een goed uiterlijk zit in de familie

Het exterieur van de Fiorino is opnieuw ontworpen met expliciete verwijzingen naar het ontwerp van de rest van de Fiat Professional-lijn, waarbij het karakter van het model met een moderne en dynamische stijl behouden werd. Een front met hoge koplampen voor een goede zichtbaarheid van een nieuwe bumper en grill die de stijl van de auto accentueren. De Fiorino draagt met trots de badge van Fiat Professional die de sterke identiteit van het merk en toewijding aan de lichte commerciële voertuigenlijn benadrukt.

Interior, kom binnen in de comfortzone

Met de FIORINO kunt u, dankzij zijn ergonomische en comfortabele interieur, ontspannen terwijl u aan het werk bent. Nu verrijkt met nieuwe functies die de cabine functioneel maken als een reizend kantoor: stuurwiel met radiobediening (ook verkrijgbaar in leer), permanente achtergrondverlichting voor het instrumentenpaneel voor een betere zichtbaarheid, 5V USB- ingang en handschoenenvak. Voor al uw spullen zijn er verschillende en veelzijdige opbergmogelijkheden. Een praktische documentenhouder, een passagiersstoel die ingeklapt als tafel kan
worden gebruikt en een aparte vergrendeling voor voor-/achterportieren garandeert uw veiligheid tijdens laden en lossen.

Inruilofferte aanvragen

Fiat Fiorino bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Fiorino? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Fiate-Fiorino is vanaf €12.995,- excl. btw/BPM bij Motorhuis verkrijgbaar.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

 

Downloads Fiorino goederenvervoer