Fiat Professional Scudo

De Multifunctionele bestelwagen van Fiat Professional is terug!

Elektrisch of diesel? U beslist!

Als alternatief voor de traditionele dieselversie is de nieuwe Scudo ook verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving. De elektrische Scudo onderscheidt zich door uitzonderlijke rijprestaties. Probeer hem uit en ontdek het zelf!

Vertrouw uw zaak toe aan een compromisloze elektrische aandrijving

Overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Bijvoorbeeld om verzekerd te zijn van toegang tot de milieuzones die steeds meer steden instellen? Dan kunt u rekenen op de nieuwe E-Scudo die met de krachtigste aandrijflijn van zijn klasse een bereik tot 330 kilometer* biedt in combinatie met een topsnelheid van 130 km/h. Overtuig uzelf van zijn ongelooflijke respons en souplesse en verbaas u over zijn korte laadtijden: bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden bijgeladen! En nee, daarvoor hoeft u geen kubieke centimeter aan laadvolume in te leveren: bij alle versies van de nieuwe E-Scudo is de laadruimte even groot als bij hun tegenhanger met verbrandingsmotor.

*WLTP-waarde gecombineerde rijcyclus 75 kWh-accu

Accupakket op maat

Iedere ondernemer stelt zo z’n eigen eisen aan zijn ideale elektrische bestelwagen. daarom wordt de nieuwe E-Scudo aangeboden met twee verschillende accuconfiguraties: een pakket van 50 kWh en een pakket van 75 kWh.

Hooge laadcapaciteit
Ondanks zijn compacte buitenmaten en een hoogte van slechts 1,9 m, biedt de nieuwe Scudo verrassend veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1.4 ton.

Rijden als in een auto
De nieuwe Scudo rijdt al een personenauto. Dankzij zijn comfortabele rijpositie en compacte bouw zit u altijd ontspannen achter het stuur, hoe lang uw werkdag ook is.

Alle flexibiliteit die u nodig het
Dankzij praktische oplossingen zoals het ingenieuze Magic Cargo-concept kunt u het genereuze laadvolume van de nieuwe Scudo optimaal benutten.

Aandrijflijn

De elektrische motor, die beschikbaar is voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes, tilt de Scudo naar een nieuw en compromisloos prestatieniveau. Bovendien kun u kiezen tussen verschillende accu’s, 50 of 75 kWh, afhankelijk van de behoeften van uw werkzaamheden. Voor de nieuwe Scudo met dieselmotor heeft u de keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2.0-liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

Inruilofferte aanvragen

De perfecte uitvoering voor wie op zoek is naar de ideale balans tussen cabineruimte en laadvolume.

Ontworpen voor groter gezelschappen. Deze uitvoering is uitgerust met een tweede rij zitplaatsen, gescheiden van de laadruimte.

Deze uitvoering is ideaal voor grotere gezelschappen en biedt royaal plaats aan alle passagiers. Tot 9 zitplaatsen.

Deze uitvoering is geschikt voor voertuig- en lading verplaatsingen, geschikt voor elke missie.

Fiat e-Scudo bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe e-Scudo? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Fiate-Ducato is vanaf €38.700,- excl. btw/BPM bij Motorhuis verkrijgbaar.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

 

Downloads Nieuwe E-Scudo