De voordeligste bedrijfsauto van Nederland nu nóg completer: Fiat Fiorino

De voordeligste bedrijfsauto van Nederland nu nóg completer: Fiat Fiorino
  • Fiat wijzigt leveringsprogramma Fiorino: één nieuwe uitvoering vervangt de Fiorino S en Fiorino Adventure.
  • Rijkere standaarduitrusting, waaronder een schuifdeur rechts, airconditioning en elektrisch bedienbare portierruiten.
  • Ondanks de extra uitrusting slechts € 95,- duurder dan voorheen, verkrijgbaar vanaf € 12.995,- excl. BTW/BPM.

Fiat Professional voert een aantal wijzigingen door in het leveringsprogramma van zijn meest compacte bedrijfsauto: de Fiorino. Eén nieuwe uitvoering met extra standaarduitrusting vervangt de bestaande uitvoeringen en maakt de Fiorino nóg aantrekkelijker dan voorheen!

De voordeligste bedrijfsauto van Nederland is nu nog completer. Fiat Professional levert de Fiorino voortaan standaard met een schuifdeur rechts, airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten, elektrisch bedienbare buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Ondanks al deze extra’s beperkt Fiat Professional de “prijsverhoging” tot € 95 ten opzichte van de vorige instapversie die dus minder rijk uitgerust was. Met een vanafprijs van € 12.995 excl. BTW en BPM blijft de Fiat Fiorino veruit de voordeligste bedrijfsauto van Nederland.

Klanten kunnen de Fiat Fiorino naar wens samenstellen met vijf nieuwe interessante optiepakketten, waaronder het Cargo Pakket (o.a. met kunststof laadvloerbekleding, dakrails in lengterichting en een 12V-aansluiting in de bagageruimte) en het Techno Pakket (o.a. met regensensor, 7-inch touchscreen met DAB en navigatie en radiobedieningstoetsen op het stuurwiel).

Het motorenaanbod blijft hetzelfde. Standaard heeft de Fiorino een 80 pk sterke 1.3 MultiJet-dieselmotor, ook is een krachtigere 95 pk sterke 1.3 MultiJet beschikbaar.

De nieuwe uitvoering van de Fiat Fiorino is per direct leverbaar.


Terug naar overzicht

Nieuws

Fiat professional pro days

Lees verder

Onze acties

  • Van:
  • Voor:
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen