Motorhuis Heemskerk
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Heemskerk
Rijksstraatweg 30
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 - 229 162
E. heemskerk@​motorhuis.nl

Een auto kopen in Heemskerk? Kom langs bij Motorhuis

 Motorhuis is uw vertrouwde autodealer bij u in de buurt. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto of een occasion in Heemskerk, dan bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Motorhuis is opgericht in 1919 en is nu een van de oudere autodealers in Nederland. Bij Motorhuis Heemskerk vindt u een royaal aanbod aan occasions en nieuwe auto’s van het merk Opel en Fiat. Hieronder valt ook een ruim aanbod van de meest populaire modellen zoals een Opel Corsa en een Fiat 500. Bekijk onze voorraad en vind de perfecte auto.

Autodealer Motorhuis Heemskerk bij u in de buurt

Op deze vestiging helpen wij u graag aan een nieuwe auto of occasion van het merk Opel of Fiat. U vindt Motorhuis Heemskerk aan het begin van de Rijksstraatweg. Wanneer u van de N197 komt, ziet u onze vestiging vrijwel direct aan uw rechterhand. Vestigingsmanager Mark Doppenberg en zijn medewerkers staan voor u klaar. Bezoek snel onze showroom aan de Rijksstraatweg 30.

APK, onderhoud of autoreparatie voor uw Opel of Fiat

Voor onderhoud, reparatie en garantie kunt u terecht bij onze werkplaats. Motorhuis Heemskerk is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van de merken Opel en Fiat. Daarnaast kunt u ook bij onze werkplaats terecht voor een APK-keuring, bandenwissel of het vervangen van de distributieriem. Het maken van een afspraak doet u gemakkelijk via de online afspraakplanner op onze website.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Fiat-professional dealer Motorhuis Heemskerk

Motorhuis Private Lease

Kiest u liever voor een leaseauto? Naast zakelijke lease kunt u bij ons ook terecht voor private lease. Private lease bij Motorhuis is erg gemakkelijk: inruilen, kiezen, rijden! Geen lange levertijden en trage processen. Motorhuis heeft een ruim aanbod aan personenauto’s en regelt zaken direct. Binnen 48 uur rijdt u in uw nieuwe private leaseauto. Voor een persoonlijke toelichting op de transparante voorwaarden verwelkomen wij u graag. Eerst nog een proefrit maken? Geen probleem, maak direct een afspraak.

Toon route
Motorhuis Heemskerk
Rijksstraatweg 30
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 - 229 162
E. heemskerk@​motorhuis.nl