Fiat 500 Hybrid

Maak kennis met de nieuwe groene variant van Fiats legendarische stadsauto

 

Samen voor een schone oceaan

Met de nieuwe 500 Hyrbid wil Fiat een steentje bijdragen aan het opruimen van de plasticsoep in de oceanen: voor de bekleding van de voorstoelen is gekozen voor Seaqual Yarn, een met internationale prijzen bekroonde kunstvezel die is vervaardigd van gerecycled plastic dat is ingezameld op zee, rivieren en stranden.

De Fiat 500 Hybrid is beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

Pop – vanaf €16.322,-
Lounge – vanaf €18.354,-
Star – vanaf €19.454,-
Rockstar – vanaf €19.654,-
Launch Edition – vanaf €20.030,-

Door te kiezen voor hybride rijden, laat je zien dat je het milieu- en klimaatprobleem serieus neemt. En het mooie is dat het ook voor jezelf voordelig is.

 

Infotainment

COMPLEET OVERZICHT

Het infodisplay in het instrumentenpaneel houdt je voortdurend op de hoogte over de werking van het hybridesysteem en het laadniveau van de accu.

APPLE CARPLAY

Na het koppelen van je telefoon aan het Uconnect-systeem, kun je via Siri-spraakopdrachten een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten, checken, audioboeken en podcast beluisteren en nog veel meer! Je kunt je telefoon aan bedienen via het HD-touchscreen in het dashboard.

ANDROID AUTO

Het Uconnect-systeem van de nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition ondersteunt Android Auto om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Na het koppelen van je telefoon heb je via het thuisscherm eenvoudig toegang tot aangepaste apps voor Navigeren, Bellen en Muziek.

Groen rijden met een smile Fiat 500 Hybrid

Nu voor €16.322,-

Downloads Fiat 500 Hybrid