Detail afbeelding

Fiat 500

Fiat 500

De nieuwe Fiat 500 heeft een aantal stilistische aanpassingen die aan de buitenzijde worden gecombineerd met een volledig vernieuwd interieur. Dit nieuwe interieur is nu nog mooier, nog eleganter en nog stijlvoller. Ook hier laat de Fiat 500 zich van zijn verrassende kant zien.

Fiat 500 kopen?

De kleine legende. Zo wordt de Fiat 500 ook wel eens genoemd. Het dashboard is volledig nieuw vormgegeven om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren. De verchroomde details en nieuwe, rondere bedieningselementen zijn echte blikvangers. Minder opvallend, maar wel heel handig zijn het nieuwe dashboardkastje en de nieuwe tunnelconsole, met Aux- en USB-aansluiting en een nieuwe, grotere bekerhouder. Genoeg redenen om een Fiat 500 te kopen.

De verchroomde sierelementen van de nieuwe Fiat 500

Ook het nieuwe stuurwiel is verrijkt met verchroomde sierelementen. Het innovatieve 7-inch infodisplay in het instrumentarium biedt daarbij in één oogopslag alle informatie die tijdens het rijden van pas kan komen. Naast snelheid, toerental en temperatuur zijn dat de Gear Shift Indicator, die aangeeft wanneer het beste naar een andere versnelling kan worden overgeschakeld, en de tripcomputer, waarop afhankelijk van de gekozen instelling de actieradius, het actueel brandstofverbruik, afgelegde afstand, reisduur, etc. kunnen worden weergegeven. Stijl, stijl en nog eens stijl. De nieuwe materialen en bekledingstoffen voor de 500 zijn rechtstreeks afkomstig van de catwalks in Milaan. Zoals de stof ‘Prince of Wales’ met een speels ruitmotief in diverse kleuren en het chique bordeauxrode leder met blauwe inzetstukken als vintage-accent dat verwijst naar de kleuren van de jaren 60.
De 500 biedt u al het comfort dat u zich maar wensen kunt. Met onder andere nieuwe stoelen met nieuwe bekledingsstoffen en verbeterde ergonomie om het in- en uitstappen voor de achterpassagiers te vergemakkelijken.

De kleine legende Fiat 500

Nu voor €19.390,-

Fiat 500 Design & comfort

Ook legendes ontwikkelen zich
En veranderen. Zoals de Fiat 500, de Italiaanse autolegende bij uitstek, die nu niet meer alleen leuk en hip is, maar ook verleidelijk en stoer.

Het vrolijke gezicht van de 500 heeft ondeugende trekjes gekregen. Zijn nieuwe front oogt wat brutaler, dankzij de nieuwe profileringen, de dubbele horizontale sierstrip en de voorbumper met driedimensionale grille. De nieuwe poly-elliptische koplampen lijken u uitdagend aan te kijken en in het donker zelfs een knipoog te geven. De nieuwe cirkelvormige led-dagrijlichten geïnspireerd op de ‘0’ in het 500-logo maken hem al van veraf herkenbaar: nog mooier, nog kordater, nog meer 500.

Het karakteristieke profiel van de 500 is niet veranderd, maar heeft wel een vleugje extra klasse gekregen in de vorm van twee nieuwe typen lichtmetalen velgen: hoogglans zilver van 15 inch en geslepen matzwart van 16 inch. Twee nieuwe carrosserie kleuren laten het nieuwe design van de 500 optimaal tot zijn recht komen: de hippe en zonnige rode pastellak Rosso Corallo en de verfijnde en exclusieve metaallak Bordeaux Opera.

Zoals de nieuwe verchroomde sierstrip op de achterbumper waarin het mistachterlicht en achteruitrijlicht zijn opgenomen. Of de nieuwe achterlichtunits die een omlijsting op de carrosserie vormen waarin de achterlichten, remlichten en richtingaanwijzers zijn geïntegreerd. Een unieke en gedurfde oplossing die laat zien hoe de 500 zich steeds weer weet te vernieuwen zonder zijn oorspronkelijke karakter te verliezen.

De Fiat 500 is onbetwist de meest trendy kleine auto. De Fiat 500 onderstreept die status met een nieuwe collectie ‘Second Skins’: zes stickersets om de 500 elegant, fantasierijk, vrolijk of met humor aan te kleden. Niets is daarbij aan het toeval overgelaten: elke set wordt gecombineerd met een specifieke carrosseriekleuren en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: SMALL (alleen taillelijn) en MEDIUM (wrapping van het gehele bovenste deel van de auto vanaf de taillelijn).

Offerte of proefrit?

Wilt u de nieuwe Fiat 500 2017 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Fiat showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en/ of meer informatie aan.

Downloads Fiat 500