Detail afbeelding

Fiat 500L

Precies vijf jaar na de presentatie van de Fiat 500 en 55 jaar na het debuut van de historische 500 beleeft de Fiat 500L zijn debuut – opnieuw in Turijn. Het vormt een nieuw hoofdstuk van de Italiaanse icoon, in navolging van de Abarth en Cabrio versies.

Grote familie auto Fiat 500L

Nu voor € 21.795,-

Stijlvol en functioneel

De 500L combineert de iconische inborst van de 500 met de stijlvolle functionaliteit van het Fiat design. Op basis van het uitgebreide concept van ‘ruimte efficiency’ tart het nieuwe model het conventionele onderscheid tussen de categorieën dankzij de passagiersruimte van een MPV, het rijgevoel van een kleine SUV en die typisch efficiënte eigenschappen van een compacte auto.

Het eerste alternatief voor de traditionele sedans

De Fiat 500L combineert met dit nieuwe recept de karakteristieke eigenschappen van verschillende autosegmenten en biedt op die manier een onderscheidend en veelzijdig concept: het is de eerste auto die een echt alternatief biedt voor de traditionele sedans in het B- en C-segment.

Prijs Fiat 500 L

De Fiat 500L 2017 is vanaf € 21.795,- verkrijgbaar bij Motorhuis. Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Fiat 500L