Detail afbeelding

Fiat 500X

Klaar voor de toekomst met de nieuwe 500X!

Ontdek de 500X, de compacte cross-over van Fiat. Met zijn moderne technologie biedt hij je alle comfort en veiligheid die je nodig hebt. De Fiat 500X is leverbaar in een Urban, Cross en Sport uitvoering.

De nieuwe Fiat 500X Urban

Ervaar de stad van vandaag met de technologie van morgen met de Fiat 500X Urban. De nieuwe 500X is niet alleen voorzien van intelligente connectiviteitsoplossingen en de nieuwste rij-assistentiesystemen, maar loopt ook voorop in stijl, zodat u zelf in de verkeersdrukte van de grote stad nooit onopgemerkt zal blijven.

Voor de ondekkingsreiziger van morgen: de nieuwe Fiat 500X Cross

De 500X Cross is gemaakt voor avonturiers: met zijn nieuwste veiligheidstechnologieën en rij-assistentiesystemen biedt de 50X zowel in de Cross versie als City Cross u alle vrijheid om van het leven te genieten.

Sport is een levensstijl

De Fiat 500X Sport is de SUV die je actieve levensstijl een boost zal geven met zijn fantastische looks, van bij de eerste blijk. Zijn verbeterde prestaties doen de rest….

De stoere compacte SUV Fiat 500X

Nu voor €25.122,-

 

Fiat 500X prijzen

De Fiat 500X is verkrijgbaar bij Motorhuis vanaf €25.122,-.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Fiat 500 X zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Fiat showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Fiat 500X