Fiat 600e

Stap in de nieuwe Fiat 600e en ervaar alle pluspunten: +ruimte, +comfort +veelzijdigheid, + functies + la Dolce Vita en natuurlijk + vrijheid met een actieradius van meer dan 400 km (in WLTP-stadscyclus). Maak zelf de optelsom en ontdek de +100 extra functies aan boord.

De nieuwe Fiat 600e moet niet alleen in de stad uitblinken, maar ook daarbuiten. Een vertolker van Italiaanse stijl en duurzaamheid die binnen een lengte van 4,17 meter opvallend veel ruimte biedt voor vijf inzittenden, met de grootste bagageruimte voorin (frunk) in zijn klasse, toonaangevende veiligheidsvoorzieningen en een actieradius van meer dan 400km (WLTP gecombineerd) en meer dan 600 km (WLTP city).

De Fiat 600 is ook leverbaar in benzinevariant vanaf € 29.490.-

Inruilofferte aanvragen


LED-Verlichting

Laat zien dat je er bent! De nieuwe Fiat 600e is voor en achter voorzien van LED-verlichting

 

Stijlvoller dan ooit

De imposante looks van de nieuwe 600e worden extra benadrukt met de 18-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen (alleen verkrijgbaar op de La Prima-editie).

Keyless Entry

Met de nieuwe 600e laat je je autosleutel gewoon op zak: de nabijheidssensor ontgrendelt de deuren als je dichtbij bent en vergrendelt ze wanneer je de auto weer verlaat.

Italiaanse Spa

Arriveer uitgerust op je bestemming. De verstelbare en te verwarmen massagestoelen van de nieuwe 600e La Prima zorgen voor nog meer comfort op lange ritten.

Duurzaam en verfijnd

Op alle zitplaatsen van de nieuwe 600e is het nieuwste logo van Fiat in de bekleding gestikt. De stoelen in de (RED) zijn gestoffeerd met gerecycled materiaal, terwijl ze in de La Prima zijn bekleed met volledig synthetisch.

Praktische en ruim

De modulaire en praktisch ingericht middenconsole van de nieuwe 600e biedt 15L opbergruimte. De ideale plek voor je persoonlijke bezittingen.

Verrassend ruim

De nieuwe 600e is ruimtelijker dan je zou verwachten: naast comfortabele zitplaatsen voor familie en vrienden neem je ook tot wel 360 liter bagage overal mee naartoe.

 

 

Downloads Fiat 600e