Fiat 600e

De Fiat 600e

De Fiat 600e – een Italiaans icoon

De Fiat 600e staat symbool voor Italiaanse stijl, elegantie en innovatie. En dat alles gecombineerd in een compacte elektrische auto. Met zijn moderne design en geavanceerde technologieën, staat de Fiat 600e garant voor een duurzame en plezierige rijervaring. Deze volledig elektrische auto is ideaal voor zowel stedelijke als buitenstedelijke ritten, met een indrukwekkend bereik en snelle oplaadmogelijkheden.

Het interieur van de Fiat 600e combineert comfort met functionaliteit, en is méér dan royaal te noemen. De op het oog zo compacte 600e heeft ruimte voor vier passagiers en hun bagage. De hoogwaardige materialen en afwerking geven direct bij het instappen een gevoel van luxe. De Fiat 600e is daarnaast uitgerust met de nieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning en automatische noodrem.

Private Lease uw Fiat 600e bij Motorhuis

Wilt u genieten van de voordelen van elektrisch rijden, zonder direct een grote investering te moeten doen? Overweeg dan Private Lease voor de Fiat 600e bij Motorhuis. Met een vast maandelijks bedrag dat alle kosten dekt, kunt u direct zorgeloos rijden in een nieuwe elektrische auto. Dit bedrag omvat onder andere onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Bij Motorhuis bieden we flexibele Private Leasecontracten die passen bij uw persoonlijke situatie. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Onze uitgebreide service en ondersteuning zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen, wat er ook gebeurt.

Liever een Fiat 600e occasion?

Bent u enthousiast over de Fiat 600e, maar vindt u een nieuwe auto te prijzig of koopt u liever een tweedehands auto? Overweeg dan een Fiat 600e occasion. Bij Motorhuis bieden we een selectie aan zorgvuldig geselecteerde tweedehands Fiat 600e-modellen. Deze occasions zijn grondig geïnspecteerd en onderhouden, waardoor u zeker weet dat u een betrouwbare auto koopt. Ontdek de voordelen van een Fiat 600e occasion en rijd milieubewust tegen een voordelige prijs.

 

Inruilofferte aanvragen

Beschikbare opties Fiat 600e

De Fiat 600e is leverbaar met diverse opties en accessoires om uw rijervaring nóg beter te maken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, waaronder Sun of Italy, Sea of Italy, Earth of Italy en Sky of Italy, lichtmetalen velgen en diverse interieurafwerkingen om de auto volledig aan uw stijl aan te passen. Voor extra comfort zijn er opties zoals verwarmde stoelen, automatische airconditioning en een panoramisch zonnedak.

Op technologisch gebied beschikt de Fiat 600e over een geavanceerd infotainmentsysteem met touchscreen, navigatie en smartphone-integratie. Andere handige opties zijn een draadloze telefoonoplader, parkeersensoren en een achteruitrijcamera, die het dagelijkse gebruik van de auto vergemakkelijken.

Uitvoeringen van de Fiat 600e

De Fiat 600e is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, die elk hun eigen unieke eigenschappen en uitrusting hebben. De standaarduitvoering beschikt al over een uitstekende basis met veel functies, de Icon voegt hier nog nét even wat meer comfort en technologische innovaties toe. Voor degenen die niets willen missen, biedt de La Prima-uitvoering het volledige pakket aan luxe en geavanceerde opties.

Probeer de Fiat 600e zelf bij Motorhuis

Bent u geïnteresseerd in de Fiat 600e en wilt u meer weten? Bezoek Motorhuis voor een uitgebreide kennismaking met deze innovatieve elektrische auto. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u, indien gewenst, te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Downloads Fiat 600e