Detail afbeelding

Fiat Tipo

De Tipo is verkrijgbaar in zowel een Hatchback als een Stationwagen. Ontwikkeld met het oog op functionaliteit en volgens het no nonsense principe, staat de Tipo voor bewezen kwaliteit en techniek. Lees hieronder verder over de nieuwe Fiat Tipo Hatchback en stationwagen bij Motorhuis.

Aandacht voor details

Een rijke standaarduitrusting, enorme ruimte en heerlijk comfort. Dat zijn de kenmerken voor de nieuwe Fiat Tipo. U herkent hem aan de opvallende LED-verlichting en de in het oog springende, horizontale grille met verchroomde details. Aan werkelijk alles is gedacht en dat maken deze nieuwe Hatchback en Stationwagen van Fiat zo aantrekkelijk.

Het exterieur mag er wezen, het interieur ziet er ook verrassend stijlvol uit. Zo beschikt de Fiat Tipo over een geheel nieuw, strak dashboard. Optioneel is de Uconnect™ 7”HD Live tablet. Hierdoor is onder andere Apple CarPlay mogelijk.

Standaard zeer compleet Fiat Tipo

Nu voor €20.990,-

Functionaliteit voorop

Bij de nieuwe Tipo staat functionaliteit voorop. Bij het ontwerpen heeft Fiat gekozen voor een praktisch en handig design. Zo biedt de kofferbak maar liefst 440 liter! Daarnaast is de Tipo uitgerust met de nieuwste technologieën. Denk aan topkwaliteit entertainment, het streamen van uw favoriete muziek van TuneIn en Deezer, een achteruitrijcamera en TomTom navigatie met 3D-kaarten.

Geniet met de Fiat Tipo van ongekend veel ruimte

Het kwam al even voorbij. De Fiat Tipo is de ruimste in zijn klasse. De Hatchback heeft 440 liter bagageruimte, de sedan 520 liter en de stationwagen maar liefst 550 liter! Het totaal aan opbergvakken aan boord bedraagt maar liefst 12 liter. Wat een ruimte! Alles past erin. Beide Tipo’s bieden ook nog 934 mm beenruimte. Hiermee wordt elke rit uiterst comfortabel. Is de Fiat Tipo te groot? Bekijk dan de andere populaire modellen van Fiat, bijvoorbeeld de Fiat Panda.

Fiat Tipo uitvoeringen

Kies de Tipo die bij u past. De Fiat Tipo Pop is standaard rijk uitgerust, zowel op het gebied van design, comfort, technologie en veiligheid. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Motorhuis vertelt u hierover graag meer.

Fiat Tipo rijden

U rijdt de nieuwe Fiat Tipo Hatchback al vanaf €20.990,- en de stationwagen vanaf € 21.990,- bij Motorhuis. U kunt hier een offerte aanvragen. Liever eerst een overtuigende proefrit maken? Kom dan eens langs in één van onze Motorhuis Fiat showrooms.

Downloads Fiat Tipo