Fiat 500 Elektrisch

De nieuwe elektrische Fiat 500

Maak kennis met de nieuwe volledig elektrische Fiat 500 en een heel nieuw type mobiliteit: geavanceerd, hoogtechnologisch en duurzaam, maar bovenal eenvoudig en aangenaam voor de gebruiker. Een rasechte Fiat dus.  Hij inspireert mensen om te veranderen door plicht om te zetten in schoonheid en zo niet alleen het heden, maar ook de toekomst van de wereld te verbeteren.

De stadsauto van de volgende generatie

De nieuwe 500 is de eerste elektrische stadsauto die is uitgerust met innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies als aanpassen van de snelheid en remmen over om het rijden in de stad zo veilig mogelijk te maken.

Kies uw autonome batterij

Voor de aandrijflijn van de elektrische 500, heeft u de keuze uit twee verschillende accupakketten; daarmee dekt u uw dagelijkse ritjes in de stad; naar de sportschool, naar werken en naar huis, want de nieuwe 500 Hatchback, Cabrio en 3+1 hebben tot 190 of 320 km bereik. Wanneer u uw auto puur gebruikt voor stadsgebruik, dan zal het bereik van de nieuwe 500 tot wel 460km oplopen.

 

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Downloads Fiat 500 E