Omdat wij iets te vieren hebben!

Omdat wij iets te vieren hebben!

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen

Deze actie is inmiddels verlopen. Vind hier alle actuele acties.

ALLEEN DEZE MAAND:
21% BTW-VOORDEEL. OMDAT WE IETS TE VIEREN HEBBEN.


Toen de Fiat 500 in 1957 werd geïntroduceerd, betaalde je geen BTW. Om de 60e verjaardag van dit icoon te vieren, bieden we alle Fiat modellen tijdelijk BTW vrij aan. Zodoende rij je voor iets meer dan € 12.000 al in een nieuwe Fiat en kan je voordeel tot € 5.250.- oplopen. Geïnteresseerd? Vind je favoriete Fiat hieronder en kijk wat je kunt besparen.

 

PANDA BTW VRIJ
VANAF € 12.281
TOT € 2.863 VOORDEEL


Je mag het gerust van de Fiat Panda zeggen: hij is verrassend ruim. Met zijn 5 deuren en maar liefst 775 liter laadruimte is hij nergens bang voor. Twaalf verhuisdozen? Een wasmachine? Een zandbak? Het past er allemaal in. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

 

500 & 500C BTW VRIJ
VANAF € 13.493
TOT € 3.599 VOORDEEL


De Fiat 500 is een auto van wereldformaat. Niet alleen omdat deze levende legende over de ideale maten beschikt. En dus handig en behendig is in de stad. Maar ook en vooral omdat de Fiat 500 leuk en slim is. Uniek en ondeugend. Modern en innovatief. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

 

PUNTO BTW VRIJ
VANAF € 12.341
TOT € 2.293 VOORDEEL


De tijdloze, sportieve hatchback voor iedereen: praktisch, zuinig en milieuvriendelijk voor een ongekend scherpe prijs. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

 

TIPO BTW VRIJ
VANAF € 17.806
TOT € 4.006 VOORDEEL


Ruim, comfortabel, goed uitgedacht. Dat geldt voor zowel de Tipo Hatchback als de nóg ruimere Tipo Stationwagon. Met vijf comfortabele zitplaatsen geven ze iedereen en alles de ruimte: zitruimte, hoofdruimte en beenruimte. Genoeg voor vijf volwassenen en hun bagage! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

 

500L BTW VRIJ
VANAF € 18.689
TOT € 3.886 VOORDEEL


De Fiat 500L is ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en ruimte. Heel veel ruimte. Het resultaat? Een veelzijdige tot 7 zitplaatsen tellende MPV met alles wat een modern gezin zich maar kan wensen. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

 

500X BTW VRIJ
VANAF € 21.866
TOT € 4.137 VOORDEEL


De voordelen van een Sports Utility Vehicle en de functionaliteit van een stadsauto. Dat is in een notendop de Fiat 500X. Een comfortabele 5-zitter die opvalt door z’n Italiaanse design, het ruime interieur en de hoge zitpositie.! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

 

124 SPIDER BTW VRIJ
VANAF € 33.481
TOT € 5.253 VOORDEEL


The Italian way of going topless. Al 50 jaar lang. De legendarische Fiat 124 Spider is terug en is opwindender dan ooit! Van de achterwielaandrijving tot het lederen interieur. Ontdek het gevoel van rijplezier en gooi ook midden in de winter het dak een keer open! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig!

Bekijk de voorraad

BTW vrij: de actie is geldig van 1 t/m 31 december 2017, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Uitgesloten van de actie zijn de volgende modellen: Panda TwinAir 60 Popstar / 1.2 69 Pop / 1.2 69 Popstar, 500X 1.6 16v 110 Pop, 124 Spider instapmodel. Het maximale voordeel varieert per versie en motorisering. De bovengenoemde vanaf-prijzen zijn exclusief btw, inclusief bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Proefrit aanvragen (model)

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Terug naar overzicht

Nieuws

Actie: Tijd voor winterbanden!

Ga goed voorbereid op weg en maak vandaag nog een afspraak.

Lees verder

Onze acties

Fiat 500 Cabrio met maximale korting van 5000 euro!

  • Van: € 23.490,00
  • Voor: Vanaf € 18.490,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen