Nieuwe Fiat 500 La Prima

OCEAN GREEN

CELESTIAL BLUE

MINERAL GREY

HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

De nieuwe 500 La Prima is op een totaal nieuw platform gebaseerd voor het komende decennium. Hij heeft een concurrerend rijbereik en zelf een hoger rijbereik in de stadscyclus. De snellaadmodus en Easy Wallbox voor eenvoudig thuis laten zijn standaard.

ELEKTRISCHE KENMERKEN

Gemaakt voor de stad

Het rijbereik tot 320 km zal volstaan voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis. En bij uitsluitend stadsverkeer, zal het bereik maar liefst toenemen tot 400 km.

Sherpa-stand

Je kunt kiezen uit de ‘Sherpa stand: een slimme instelling die de controle van de auto zal overnemen om energie te besparen en exact te berekenen hoe je op je bestemming zult komen bij optimaal behoud van de functies: mobiele lader, airconditioning, maximum snelheid of acceleratie.

Snelladen

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 La Prima heeft een snellaadfunctie met 85 kW, zodat je een hele dag kunt rijden met een laadtijd van 5 minuten, terwijl de batterij in 35 minuten voor 80% is opgeladen. De Mode 3-kabel wordt standaard meegeleverd, dus je kunt bij elk openbaar oplaadstation laden.

One pedal driving

De nieuwe 500 La Prima is een van de eerste met één pedaal voor zowel accelereren als afremmen. Telkens wanneer je je voet van het pedaal neemt, remt de auto af en de zet de auto de kinetische energie om in elektrische stroom om de batterij op te laden.

DESIGN

De binnenkort beschikbare 500 La Prima zal trouw blijven aan zijn verleden: alle essentiële lijnen zullen zacht, glad en strak de iconische stijl volgen.

TECHNOLOGIE

De nieuwe 500 La Prima zal de eerste kleine auto zijn met Level 2 Autonomous Driving, wat zorgt voor een superieur veiligheidsniveau in het stadsverkeer. Je auto zal je betrouwbare copiloot zijn: het zal autonoom optrekken, afremmen en zich op de rijbaan houden.

CONNECTIVITEIT

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe binnenkort beschikbare Fiat 500 La Prima, met zijn brede, heldere 10,24″ display, zal altijd binnen handbereik zijn.
De ultra Bluetooth-koppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen 5 seconden na het openen van de deur.
Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare schermopmaak ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe 500 La Prima zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat je altijd verbinding hebt.

Ontdek de Fiat 500 La Prima


Terug naar overzicht

Nieuws

Festa del colore, een kleurrijk festival met win-actie!

Lees verder

Onze acties

  • Van:
  • Voor:
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen