Motorhuis Heemskerk
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Heemskerk
Rijksstraatweg 30
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 - 229 162
E. heemskerk@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Fiat dealer voor Heemskerk e.o.

Met een showroom vol nieuwe Fiat modellen en een werkplaats met technisch specialisten bent u van harte welkom bij Motorhuis Heemskerk, de officieel Fiat-dealer voor Heemskerk en omstreken. Naast alle nieuwe Fiat modellen, staan er ook een heleboel Fiat occasions op voorraad. Vooral de Fiat 500 staat in verschillende vrolijke kleuren en uitvoeringen klaar om een proefrit in te maken.

Fiat dealer in Heemskerk

Markt Doppenberg, vestigingsmanager van Motorhuis Heemskerk, nodigt u graag van uit om een bezoek te brengen aan zijn mooie winkel. Met een enthousiast team in de showroom en gespecialiseerde medewerkers die alles van Fiat weten in de werkplaats, bent u bij Motorhuis Heemskerk 6 dagen per week van harte welkom. Klik hier voor alle Fiat-vestigingen van Motorhuis.

Motorhuis dé Fiat dealer in Heemskerk

Vanaf de N197 is Motorhuis Heemskerk eenvoudig te bereiken. Aan de Rijksstraatweg 30 staat het mooie pand met voldoende parkeerplekken voor en achter het pand. Wilt u gebruikmaken van een leenauto of leenfiets? Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze mogelijkheden.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Fiat dealer Motorhuis Heemskerk

Fiat garage in Heemskerk

Ook voor onderhoud, reparatie of garantie aan uw Fiat, kunt u terecht bij de werkplaats van Motorhuis. Als officieel dealer van het merk Fiat is uw auto in vertrouwde handen van een gespecialiseerd team. U wordt altijd van tevoren geïnformeerd over de kosten. Mochten er extra reparaties of vervangingen nodig zijn, dan neemt het team van Ron van der Weijden eerst contact met u op. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Toon route
Motorhuis Heemskerk
Rijksstraatweg 30
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 - 229 162
E. heemskerk@​motorhuis.nl