Jeep Private Lease bij Motorhuis

Motorhuis Private Lease is het nieuwe private lease aanbod van Motorhuis; uw vertrouwde dealer. Private lease betekent onbezorgd een nieuwe auto rijden tegen een vast bedrag per maand. Verzekering, onderhoud, motorrijtuigbelasting en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen. Net als vervangend vervoer en pechhulp. U hoeft alleen nog maar te tanken. Het Private lease aanbod bij Motorhuis is groot. Bekijk onze voorraad!

Welke extra’s biedt Motorhuis Private Lease u?

 • Geen lange levertijden en trage processen. Binnen 48 uur in uw nieuwe private lease auto rijden: We hebben een ruim aanbod en regelen dingen snel;
 • Wellicht wilt u uw huidige auto verkopen? Bij het Motorhuis krijgt u gegarandeerd de beste inruilprijs voor uw auto: zo heeft u geld op uw rekening en rijdt u een nieuwe private lease auto;
 • Een proefrit is altijd mogelijk: maak een afspraak en u kunt rijden;
 • U kunt bij ons altijd terecht voor een persoonlijke toelichting op de transparante voorwaarden. U krijgt direct antwoord op al uw vragen;
 • Uw persoonlijke situatie kan gedurende het leasecontract wijzigen. Dan heeft u behoefte aan flexibiliteit. Bij ons krijgt u een gratis upgrade: Als u een grotere auto nodig heeft, dan kunt u kosteloos uw huidige contract omzetten naar een nieuwe contract voor een grotere auto;
 • Bij een lease contract wordt u bij ons niet geconfronteerd met een BKR-registratie. Hierdoor heeft u zelf in de hand hoe u uw financiële situatie in de toekomst in wilt richten.

Private lease bij Motorhuis: inruilen, kiezen, rijden!

Veel gestelde vragen

Hieronder volgt een overzicht van veel gestelde vragen over Motorhuis Private Lease. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 071 – 535 18 24!

Hoe zit het met mijn schadevrije jaren?

Binnen een private leasecontract bij Motorhuis Private Lease B.V. bouw je gewoon schadevrije jaren op. Aan het einde van de leaseperiode verstrekken wij een verklaring van schadevrij rijden, als dit het geval is.

Wat voor verzekeringspremie hanteert Motorhuis?

Motorhuis berekent een gemiddelde premie gebaseerd op het gemiddelde schadeverloop van private lease klanten.

Welke gevolgen heeft het rijden van extra kilometers?

Jouw maandbedrag is gebaseerd op het gekozen jaarkilometrage en de looptijd. Rij je meer, dan brengt dit extra kosten mee. In jouw contract worden deze kosten in een tabel vermeld. Als je meer kilometers rijdt dan betaal je het maandtarief in de volgende staffel van de kilometermatrix.

Hoe wordt de opzeggingsvergoeding bepaald?

Je kan jouw private leasecontract op ieder gewenst moment opzeggen. Daar kan een opzeggingsvergoeding aan verbonden zijn, tenzij er wordt opgezegd onder de voorwaarden van het Protectieplan. In alle andere gevallen zijn er wel kosten verbonden aan de opzegging.

Hoe wordt een voortijdige contractopzegging berekend?

Bij opzegging bedraagt de opzeggingsvergoeding 50% van de nog totaal verschuldigde maandbedragen tot aan de einddatum met een minimum van 6 maanden. Voorbeeldberekening:

Stel: je hebt een contract op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer met een maandbedrag van €264. Na 24 maanden wil jij jouw abonnement opzeggen.

De opzegvergoeding bedraagt 48 – 24 = 24 mnd x € 264,- x 50% = € 3.168,-

Wat kost het als ik mijn leaseauto wil overkopen aan het einde van het contract?

Bij Motorhuis is het mogelijk om de auto na afloop van het private leasecontract over te kopen. Je ontvangt binnen 24 uur een marktconforme offerte. We berekenen hier geen extra kosten voor. De offerte is vrijblijvend en heeft een geldigheidsduur.

Algemeen

Hoe komt Motorhuis aan deze lage tarieven?

Motorhuis is onderdeel van de Spuigroep. Tot de Spuigroep behoren ook Europcar en Multilease. Wij kopen dus groot in en krijgen daarom veel korting. En dat geldt niet alleen voor auto’s, maar ook voor onderhoud, reparaties, banden en verzekering.

Kan iedereen een Motorhuis Private Lease aanvragen?

Om zeker te weten dat jij jouw contract kunt nakomen, stellen wij een aantal voorwaarden aan onze klanten:

 • Je bent minimaal 20 jaar en maximaal 75 jaar aan het begin van de contractperiode en hebt minimaal 2 maanden je rijbewijs;
 • Je hebt geen betalingsachterstand bij het BKR en er is geen loonbeslag op je salaris
 • Je bent niet geroyeerd door een verzekeringsmaatschappij;
 • Volgens de regels van de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN) bekijken we of je voldoende in staat bent om de maandelijkse lasten te dragen;
 • Bij een tijdelijk contracten nemen wij 70% van het netto maandinkomen mee. Uitgesloten zijn Fase A contracten via een uitzendbureau.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Wij kunnen je huidige auto inkopen. Dat scheelt je een hoop gedoe.
Vraag ons overname voorstel op via privatelease@motorhuis.nl. Op werkdagen ontvang je binnen 2 werkdagen ons voorstel.
Tip: zorg dat je alvast een aantal duidelijke foto’s van de voor- en achterkant, beide zijkanten, de huidige kilometerstand en het interieur beschikbaar hebt.

Waarom heb ik geen bijtelling bij een private lease overeenkomst?

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer de werkgever een auto beschikbaar stelt en het contract aangaat. Omdat je het contract privé afsluit en betaalt is er dus geen sprake van bijtelling.

Word ik geregistreerd bij het BKR?

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250 en met een minimale looptijd van 1 maand geregistreerd. Als je een Motorhuis Private Lease contract afsluit wordt dit niet geregistreerd bij het BKR.

Waarom is het bedrag op mijn eerste factuur hoger dan mijn leasetarief?

Omdat je vooraf betaalt kan de eerste factuur wat hoger zijn, afhankelijk van de datum dat je bent gaan rijden. Als jij halverwege de maand jouw auto hebt ontvangen, krijg je een factuur voor de startmaand en de eerstvolgende maand.

Wat zit er in Motorhuis Privé Lease overeenkomst?

Wegenbelasting, WA-verzekering, ongevallenverzekering voor inzittenden (optioneel), cascoschade, onderhoud, reparaties, banden, pechhulp, vervangend vervoer na 72 uur en boetevrij opzeggen bij scheiding of ontslag (optioneel) zit in allemaal in de overeenkomst. Je hoeft dus alleen nog maar te tanken.

Kan het maandbedrag tijdens de looptijd wijzigen?

Het maandbedrag kan veranderen als gevolg van fiscale wijzigingen of aangepast verbruik. Fiscale oorzaken zijn bijv. wijzigingen van de wegenbelasting, assurantiebelasting of de btw. Dit geldt overigens ook als je een auto koopt. Maar het kan ook gebeuren dat jouw kilometerverbruik aanleiding geeft tot een aanpassing van je maandbedrag.

Wat als ik meer of minder kilometers rijd?

Eén keer per jaar worden de werkelijk gereden kilometers afgerekend en je maandbedrag op jouw km-verbruik aangepast. Dit kun je vergelijken met de afrekening van je energiemaatschappij.
De kosten van meer- en minderkilometers worden bepaald door het tariefverschil tussen de kilometrage opties.

Stel, je hebt een contract voor 10.000 km per jaar à € 300 en de eerstvolgende optie in de kilometermatrix is 15.000 km à € 325. Je rijdt in een jaar 12.500 km, dus 2.500 km extra. Dan val je automatisch in de volgende staffel van € 325. Heel gemakkelijk dus. Minder kilometers worden niet vergoed.

Is het mogelijk om de looptijd aan te passen?

Dit is mogelijk. We rekenen het graag voor je uit.

Ik heb pech met de auto en hulp nodig

Motorhuis Private Lease is bereikbaar tijdens kantooruren op 088-0880370 (van 8:00 tot 17:30 uur van maandag t/m vrijdag). Buiten kantooruren dient u contact op te nemen met de Eurocross Alarmcentrale. Wanneer u het hiervoor genoemde nummer belt wordt u direct doorgeschakeld. Deze alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar in het geval van een technisch mankement of schadevoorval en assisteert je direct bij jouw hulpvraag. Uiteraard is de oplossing afhankelijk van de specifieke situatie, jouw locatie en de afgesproken dienstverlening. We zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Bekijk hier de Algemene voorwaarden Motorhuis Private Lease.

Protectieplan Motorhuis Private Lease

Het protectieplan is af te sluiten door klanten welke in loondienst en niet ouder zijn dan de pensioengerechtigde leeftijd.

Kan ik mijn contract eerder opzeggen?

Motorhuis hanteert het Protectieplan, waardoor je jouw private lease contract in geval van gedwongen ontslag, echtscheiding of overlijden boetevrij kan opzeggen. Indien zelfstandig ondernemer of een tijdelijk dienstverband kan er geen beroep gedaan worden op gedwongen ontslag. Als het Protectieplan niet van toepassing is, wordt het contract afgewikkeld op basis van de vergoeding bij voortijdige beëindiging. 

Een uitwerking en rekenvoorbeeld vind je hier:

Bij opzegging bedraagt de opzeggingsvergoeding 50% van de nog totaal verschuldigde maandbedragen tot aan de einddatum met een minimum van 6 maanden. Voorbeeldberekening:

Stel: je hebt een contract op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer met een maandbedrag van €264. Na 24 maanden wil jij jouw abonnement opzeggen.

De opzegvergoeding bedraagt 48 – 24 = 24 mnd x € 264,- x 50% = € 3.168,-

Wat is mijn eigen bijdrage?

Bij schade betaal je per schadegeval € 250 eigen bijdrage. Bij het afsluiten van je overeenkomst kun je de eigen bijdrage verlagen naar € 125 per schadegeval.

Is de schade niet verhaalbaar (bijvoorbeeld vandalisme) dan valt dit onder eigen bijdrage.

Mag mijn partner ook met de auto rijden?

Geen probleem. Iedereen met een geldig rijbewijs mag met de auto rijden.

Hoe lever ik mijn auto in?

Na afloop van de overeenkomst moet je de auto inleveren bij een vestiging van het Motorhuis. We nemen hiervoor contact met je op om dit af te stemmen.

Hoe werkt het met bekeuringen?

Het kan een keer gebeuren dat je een bekeuring krijgt. Je ontvangt de bekeuring op jouw huisadres en dient deze zelf te voldoen.

Kan ik opties of accessoires toevoegen?

We leveren veel auto’s uit voorraad. Hierbij is het mogelijk om (fabrieks)opties en accessoires toe te laten voegen en te laten leveren door Motorhuis. Na afloop van het leasecontract mag je de toegevoegde accessoires niet verwijderen. Er kan gekozen worden om de opties en/of accessoires op te nemen in het contract of deze contant te betalen op de vestiging.

Waar kan ik de auto ophalen?

Je kunt de auto ophalen bij een vooraf bepaalde vestiging van Motorhuis.

Kan de auto ook thuis afgeleverd worden?

De auto kan ook thuis of op je werk afgeleverd worden. Hiervoor brengen we € 150 in rekening welke voor aflevering contant voldaan dient te worden.

Nieuws

Jeep Compass 4Xe e-hybrid

Lees verder

Onze acties

 • Van:
 • Voor:
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen