Jeep Avenger

De nieuwe elektrische Jeep Avenger 1st Edition, 100% Electric Freedom

De geheel nieuw ontwikkelde Jeep Avenger is een dynamische, compacte en moderne SUV gemaakt voor de toekomst. Typische Jeep designelementen als de trapeziumvormige wielkasten getuigen van zijn Jeep-dna, dat ook tot uiting komt in zijn grote bodemvrijheid. Die zorgt niet alleen voor een hoge rijpositie om de weg te domineren, maar vergemakkelijkt ook het overwinnen van mogelijke obstakels die u op uw weg vindt.

Nu al te bestellen

De Jeep Avenger wordt in het voorjaar van 2023 in de showroom van Motorhuis verwacht, maar u kunt de Jeep Avenger nu al bestellen.
Voor vroege beslissers introduceert Jeep de nieuwe Avenger in 1ste EDITION uitvoering met exclusieve introductie extra’s.

Als u de volledig elektrische Jeep Avenger als een van de eersten bestelt, wacht u nog een belangrijk voordeel: 2950 euro overheidssubsidie. Maak uw interesse kenbaar en pre-book vrijblijvend de nieuwe Jeep Avenger.

Verzeker uzelf van € 2.950 subsidie

De nieuwe elektrische Jeep Avenger valt binnen de subsidieregeling waarmee de overheid elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijk wil maken. Voor 2023 bedraagt deze subsidie 2.950 euro bij aanschaf van een nieuwe elektrische personenauto tot 45.000.

Maar let op! Het budget dat de overheid voor deze regeling heeft vastgesteld, is beperkt. En de afgelopen jaren is gebleken dat het aantal subsidieaanvragen groot is.

De nieuwe Jeep Avenger is in vier uitvoeringen leverbaar en al beschikbaar vanaf € 37.000,-.

Als eerste volledig elektrische Jeep biedt de nieuwe Avenger onmiskenbare Jeep-stijl met vooruitstrevende technologie, veelzijdigheid en allroad prestaties in de beste traditie van het merk. De Avenger is beschikbaar vanaf € 37.000,-.

Jeep Avenger Longitude

De nieuwe Jeep Avenger Longitude biedt een compromisloze mix van stijl, technologie en connectiviteit. De Jeep Avenger Longitude is verkrijgbaar vanaf € 38.500,-.

Jeep Avenger Altitude
Meer technologie, meer stijl, meer comfort: de nieuwe Jeep Avenger Altitude biedt van alles nét wat meer voor een nog intensere rijervaring. De Jeep Altitude is verkrijgbaar vanaf € 40.500,-.

Jeep Avenger Summit
Als topmodel van de nieuwe Avenger-range onderscheidt de Jeep Avenger Summit zich met een compleet pakket rijassitentiesystemen, een infortainmentsysteem van de nieuwste generatie en exclusieve stylingdetails.

 

 

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

400 kilometer bereik

Het 54 kWh-accupakket van de nieuwe Avenger is goed voor een bereik tot 400 kilometer. Opladen kan op verschillende manieren, thuis met een eenvoudig te installeren thuislader of aan een openbare laadpaal op straat. Komt u voor een lange rit bereik tekort, dan kunt u de accu’s aan een snellader met 100 kW gelijkstroom in iets meer dan een half uur tot 80% opladen.

Time to Enjoy the journey

Met zijn vermogen van 156 pk/115 kW en direct beschikbare koppel staat de honderd procent elektrische Avenger garant voor ongeëvenaard rijplezier. De stilte waarmee hij zijn prestaties levert, geeft bovendien een geheel nieuwe definitie aan rijcomfort. Zowel in de stad als bij de outdoor-avonturen waarvoor hij als echte jeep natuurlijk ook is gebouwd.

In Control of the road ahead

Dankzij zijn standaard Selec-Terrain®-tractieregeling verzekert de nieuwe Avenger u onder alle rijomstandigheden van optimale grip en een veilig weggedrag. Het systeem biedt u de keuze uit zes rijmodussen die zijn afgestemd op specifieke weersomstandigheden en wegcondities, zoals het rijden over een besneeuwde weg of een zand- of modderpad.

Functionele bagageruimte

Met een inhoud van maar liefst 355 liter is de kofferbak verrassend groot. Bovendien kun je de beschikbare ruimte ook maximaal benutten dankzij de lage laaddrempel en de grote opening van de elektrisch bediende achterklep. Een omkeerbare vloermat verhoogt de functionaliteit verder, de ene kant is bekleed met tapijt, de andere kant is van krasbestendig en afwasbaar kunststof.

Plek voor alles

In de nieuwe Avenger vindt u een opbergplek voor alles wat u onderweg mee wilt nemen. Uw telefoon, huissleutels, zonnebril, een warmhoudbeker of een flesje water kunt u onder handbereik in de console tussen de voorstoelen kwijt.

Maar ook voor grotere voorwerpen is er volop plaats in één van de vakken en kastjes van verschillende vormen en afmetingen. Alles bij elkaar bieden die voldoende ruimte voor de inhoud van een handbagagetrolley.

 

 

Downloads Jeep Avenger