Jeep Avenger

De nieuwe Jeep Avenger 

De nieuwe Avenger is in elk detail een échte Jeep: een auto gemaakt om grenzen te verleggen en nieuwe werelden te verkennen. Met zijn imposante wielen, gespierde gestalte en compacte voorkomen straalt hij uit dat hij zich door niets en niemand laat tegenhouden. Zijn fameuze zevensleufs grille en karakteristieke full-led-koplampen zetten zijn Jeep-identiteit nog meer kracht bij. De nieuwe Jeep Avenger is beschikbaar in benzine en 100% elektrisch.

Nu met € 2.950 overheidssubsidie én gratis upgrade

De nieuwe 100% elektrische Jeep Avenger valt binnen de subsidieregeling waarmee de overheid elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijk wil maken. Voor 2023 bedraagt deze subsidie 2.950 euro bij aanschaf van een nieuwe elektrische personenauto tot 45.000. Daarnaast ontvangt u van 1 september t/m 30 2023 op een 100% elektrische Avenger Longitude (t.w.v. € 2.600,-) en Altitude (t.w.v. € 850,-) een gratis upgrade.

Maar let op! Het budget dat de overheid voor deze regeling heeft vastgesteld, is beperkt. En de afgelopen jaren is gebleken dat het aantal subsidieaanvragen groot is.

De nieuwe Jeep Avenger Full-Electric is in vier uitvoeringen leverbaar en al beschikbaar vanaf € 39.500,-.

Als eerste volledig elektrische Jeep biedt de nieuwe Avenger onmiskenbare Jeep-stijl met vooruitstrevende technologie, veelzijdigheid en allroad prestaties in de beste traditie van het merk.

Jeep Avenger Full-Electric

Als eerste volledig elektrische Jeep biedt de nieuwe Avenger onmiskenbare Jeep-stijl met vooruitstrevende technologie, veelzijdigheid en allroad-prestaties in de beste traditie van het merk. De Jeep Avenger is verkrijgbaar vanaf € 39.500,-.

Jeep Avenger Longitude Full-Electric

De nieuwe Jeep Avenger Longitude biedt een compromisloze mix van stijl, technologie en connectiviteit. De Jeep Avenger Longitude is verkrijgbaar vanaf € 40.500,-.

Jeep Avenger Altitude Full Electric

Meer technologie, meer stijl, meer comfort: de nieuwe Jeep Avenger Altitude biedt van alles nét wat meer voor een nog intensere rijervaring. De Jeep Altitude is verkrijgbaar vanaf € 42.500,-.

Jeep Avenger Summit

Als topmodel van de nieuwe Avenger-range onderscheidt de Jeep Avenger Summit zich met een compleet pakket rijassistentiesystemen, een infortainmentsysteem van de nieuwste generatie en exclusieve stylingdetails. De Jeep Avenger Summit is verkrijgbaar vanaf € 44.500,-.


Jeep Avenger Benzine

Meer technologie, meer stijl en meer comfort. De Altitude 1.2 benzine wordt gekenmerkt door een zeer royale standaarduitrusting. De Jeep Altitude 1.2 benzine is verkrijgbaar vanaf € 33.850,-.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Avenger ervaren? Kom dan langs bij Motorhuis Leiden een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Inruilofferte aanvragen

400 kilometer bereik

Het 54 kWh-accupakket van de nieuwe Avenger is goed voor een bereik tot 400 kilometer. Opladen kan op verschillende manieren, thuis met een eenvoudig te installeren thuislader of aan een openbare laadpaal op straat. Komt u voor een lange rit bereik tekort, dan kunt u de accu’s aan een snellader met 100 kW gelijkstroom in iets meer dan een half uur tot 80% opladen.

Time to Enjoy the journey

Met zijn vermogen van 156 pk/115 kW en direct beschikbare koppel staat de honderd procent elektrische Avenger garant voor ongeëvenaard rijplezier. De stilte waarmee hij zijn prestaties levert, geeft bovendien een geheel nieuwe definitie aan rijcomfort. Zowel in de stad als bij de outdoor-avonturen waarvoor hij als echte jeep natuurlijk ook is gebouwd.

In Control of the road ahead

Dankzij zijn standaard Selec-Terrain®-tractieregeling verzekert de nieuwe Avenger u onder alle rijomstandigheden van optimale grip en een veilig weggedrag. Het systeem biedt u de keuze uit zes rijmodussen die zijn afgestemd op specifieke weersomstandigheden en wegcondities, zoals het rijden over een besneeuwde weg of een zand- of modderpad.

Functionele bagageruimte

Met een inhoud van maar liefst 355 liter is de kofferbak verrassend groot. Bovendien kun je de beschikbare ruimte ook maximaal benutten dankzij de lage laaddrempel en de grote opening van de elektrisch bediende achterklep. Een omkeerbare vloermat verhoogt de functionaliteit verder, de ene kant is bekleed met tapijt, de andere kant is van krasbestendig en afwasbaar kunststof.

Plek voor alles

In de nieuwe Avenger vindt u een opbergplek voor alles wat u onderweg mee wilt nemen. Uw telefoon, huissleutels, zonnebril, een warmhoudbeker of een flesje water kunt u onder handbereik in de console tussen de voorstoelen kwijt.

Maar ook voor grotere voorwerpen is er volop plaats in één van de vakken en kastjes van verschillende vormen en afmetingen. Alles bij elkaar bieden die voldoende ruimte voor de inhoud van een handbagagetrolley.

 

 

Downloads Jeep Avenger