Jeep Avenger

De Jeep Avenger

Ga op avontuur met de Jeep Avenger

De Jeep Avenger is de nieuwste toevoeging aan het iconische SUV-assortiment van Jeep, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne avonturier. Deze compacte SUV combineert een robuust design met geavanceerde technologieën en staat zowel in de stad als off-road garant voor een uitzonderlijke rijervaring. Met zijn krachtige prestaties, opvallende uiterlijk en veelzijdige interieur, is de Jeep Avenger de perfecte keuze voor wie op zoek is naar avontuur en comfort.

De Jeep Avenger beschikt over een reeks innovatieve functies die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Van geavanceerde rijhulpsystemen tot een state-of-the-art infotainmentsysteem, deze SUV is uitgerust om elke rit veilig en aangenaam te maken. Het dynamische exterieurdesign met kenmerkende Jeep-styling elementen, zoals de zevensleuven-grille, zorgt ervoor dat de Avenger overal de aandacht trekt.

Jeep aandrijving – 100% elektrisch

De Jeep Avenger 100% elektrische SUV biedt een indrukwekkende actieradius van 385 tot 400 km volgens WLTP-normen. Met een vermogen van 156 pk en een koppel van 260 Nm levert deze elektrische variant krachtige prestaties zonder CO2-uitstoot. Het opladen gaat snel, met slechts 24 minuten nodig om van 20% naar 80% te laden bij een snellader. Dankzij de 8 jaar garantie op de batterij bent u verzekerd van langdurige betrouwbaarheid en efficiëntie.

Jeep aandrijving – E-Hybrid

De Jeep Avenger E-Hybrid combineert een 1.2 turbo benzinemotor met een elektrische motor voor een totaal vermogen van 100 pk en een koppel van 205 Nm. Het brandstofverbruik ligt tussen 4,9 en 5,0 liter per 100 km, met een CO2-uitstoot van 111 tot 114 g/km. Deze hybride uitvoering biedt verbeterde rij-ervaringen zoals e-Parking en e-Creeping, wat zorgt voor extra comfort en efficiëntie tijdens het rijden in de stad en in files.

Jeep aandrijving – Benzine

De benzine-uitvoering van de Jeep Avenger is uitgerust met een 1.2 turbo motor en een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Met een vermogen van 100 pk en een koppel van 205 Nm biedt deze variant betrouwbare prestaties zowel in de stad als op de snelweg. Het brandstofverbruik varieert tussen 5,7 en 5,8 liter per 100 km, met een CO2-uitstoot van 127 tot 131 g/km. Deze uitvoering is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een traditionele verbrandingsmotor met optimale efficiëntie onder diverse rijomstandigheden.

Inruilofferte aanvragen

Private Lease uw Jeep Avenger bij Motorhuis

Wilt u de vrijheid van de nieuwe Jeep Avenger ervaren, zonder de verplichtingen van eigendom of het doen van een grote investering? Kies dan voor Private Lease bij Motorhuis. Met Private Lease rijdt u direct zorgeloos weg in een nieuwe auto tegen een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag omvat alle kosten, zoals onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Bij Motorhuis bieden we flexibele private leasecontracten die aansluiten op uw persoonlijke situatie. U kiest zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar, zodat het contract perfect bij uw levensstijl past. Onze uitgebreide service en ondersteuning zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen, wat er ook gebeurt.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Avenger zelf ervaren? Kom dan langs bij onze Jeep showroom bij Motorhuis Leiden voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

Downloads Jeep Avenger