Jeep Grand Cherokee

De nieuwe Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid: Jeep-karakter in zijn meest ultieme vorm

Jeep heeft de Grand Cherokee geheel vernieuwd. Met een volledige herzien exterieur- en interieurdesign, innovatieve technologie, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een perfecte balans tussen rijdynamiek op de weg en terreinprestaties, treedt hij in de voetsporten van zijn legendarische voorgangers. Maar de meest ingrijpende verandering is natuurlijk dat hij met zijn gloednieuwe hybride aandrijflijn nu als Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid de toekomst tegemoet treedt!

Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Limited

De meest pure uitvoering van de Grand Cherokee. De Limited-uitvoering valt op dankzij zijn functionaliteit en kenmerkende details. U rijdt de Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid Limited vanaf € 90.700,-.

Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid Reserve

De ultieme uitvoering van de Grand Cherokee. De Summit Reserve is de perfecte belichaming van een onderscheidende SUV voorzien van de nieuwste technologie.

Meeruitrusting ten opzichte van de Limited:

– STIJL: 21-inch lichtmetalen velgen, zwart dak, dashboard en deurpanelen afgewerkt met natuurlijk hout.
– TECHNOLOGIE: 10.25-inch infotainmentdisplay voor passagiers, meerkleurige ambianceverlichting, stoelen met massagefunctie.
– COMFORT: 16-weg verstelbare stoelen bekleed met Palermo-leder, geïntegreerde off-roadcamera.
– PRESTATIES: Quadra-lift luchtvering.

U rijdt de Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid Reserve vanaf € 103.700,-.

Inruilofferte aanvragen

Kwaliteit zonder compromis

De nieuwe Jeep Grand Cherokee

Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Proefrit maken of offerte aanvragen

Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid