Jeep Grand Cherokee

De nieuwe Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid: Jeep-karakter in zijn meest ultieme vorm

Jeep heeft de Grand Cherokee geheel vernieuwd. Met een volledige herzien exterieur- en interieurdesign, innovatieve technologie, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een perfecte balans tussen rijdynamiek op de weg en terreinprestaties, treedt hij in de voetsporten van zijn legendarische voorgangers. Maar de meest ingrijpende verandering is natuurlijk dat hij met zijn gloednieuwe hybride aandrijflijn nu als Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid de toekomst tegemoet treedt!

De Jeep Grand Cherokee is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen:

Jeep Grand 4XE Plug-in Hybrid Cherokee Limited

De Limited is de Grand Cherokee in zijn puurste vorm. In aanvulling op zijn markante led-koplampen en led-achterlichten, onderscheidt hij zich met een uitgebreid pakket elektronische veiligheids- en rijassistentiesystemen, waaronder Forward Collision Warning, Traffic Sign Recognition en Drowsy Driver Dection.  Eveneens standaard is de Selec-Terrain-tractieregeling, die onder alle rijomstandigheden va voldoende griep verzekert.

Vanbinnen completeren hoogwaardige kunstlederen stoelbekleding, ingebouwde verwarming voor de voorstoelen het stuurwil, een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch HD-scherm en navigatie zijn rijke standaarduitrusting. Naar keuze kan die verder worden uitgebreid met onder andere een tweedelig panoramadak. U rijdt de Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid Limited vanaf € 85.400,-.

Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid Overland

De Grand Cherokee Overland biedt een maximum aan comfort en authentieke Jeep-stijl. Uiterlijk onderscheidt hij zich met 20-inch gepolijste lichtmetalen velgen, een dubbel uitlaateindstuk en in carrosseriekleur gespoten bumperschilden. een tweedelig panoramadak, ambianceverlichting en stoelbekleding van hoowaardig Nappa-leder verhogen het gevoel van luxe in het interieur. U rijdt de Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid Overland vanaf € 92.900,-.

Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid Summit Trailhawk

ls meest terreinvaardige Grand Cherokee staat de Trailhawk op 18-inch wielen met All Terrain-banden en is hij uitgerust met het Quadra-Drive II 4×4-systeem. Ter verdere verhoging van zijn terreinprestaties heeft hij een elektronisch geregeld sperdifferentieel op de achteras en een elektronisch ontkoppelbare stabilisatorstang op de vooras. Drie bodembeschermplaten en een speciale accessoire-set completeren zijn offroad-uitrusting. Vanbinnen onderscheidt hij zich met stoelbekleding van Capri-leder en suède, die in combinatie met de ingebouwde ventilatie in de voorstoelen een perfecte combinatie van stijl. Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid Trailhawk vanaf € 90.400,-.

Jeep Grand Cherokee 4XE Plug-in Hybrid Summit Reserve

Als topmodel van de Grand Cherokee-range onderscheidt de Summit Reserve zich met 21-inch gepolijste velgen en een reeks interieuropties die de comfortbeleving aan boord op een uitzonderlijk hoog niveau brengen, zoals lederen stoel- en portierbekleding en notenhouten decorlijsten. Een 10-inch infotainmentscherm aan passagierszijde en een premium audiosysteem van  McIntosh® met 950W-versterker, 19 speakers en subwoofer behoren eveneens tot zijn standaarduitrusting. U rijdt de Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid Summit Reserve vanaf € 101.400,-.

Inruilofferte aanvragen

Kwaliteit zonder compromis

De nieuwe Jeep Grand Cherokee

Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Proefrit maken of offerte aanvragen

Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Jeep Grand Cherokee Plug-in Hybrid