Jeep Compass 4xe (nieuw)

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid: moderne stijl, vertrouwde waarden

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid onderscheidt zich door een moderne, frisse look die zijn authentieke Jeep-karakter nog beter tot uiting laat komen. Dankzij zijn aangescherpte design oogt de nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid nog eleganter en zelfbewuster. De herziene zevensleufs Jeep-grille eist nog sterker de aandacht op, waardoor het front nog breder en imposanter overkomt.

Beleef de toekomst in vrijheid

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid is baanbrekend op weg naar een elektrische toekomst zonder afbreuk te doen aan de legende. De evolutie van de compacte SUV van het Jeep merk schakelt vloeiend tussen zijn onmiskenbare traditie van uitstekende vierwielaandrijving en de krachtige elektrische motor. Een mobiliteitsoplossing die de uitstoot verminderd en het rijplezier vergroot.

Hybride aandrijving

Dankzij zijn innovatieve 4xe-technologie biedt de Compass 4xe Plug-in Hybrid een antwoord op de uitdagingen van de veranderende kijk op mobiliteit zonder ook maar iets van zijn authentieke Jeep-karakter kwijt te raken. De toepassing van een elektromotor ter ondersteuning van een compacte, efficiënte verbrandingsmotor maakt het mogelijk in de elektrische rijmodus geheel emissievrij te rijden. Maar ook bij gecombineerd van beide krachtbronnen is de CO2-emissie aanzienlijk lager dan bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor.

Voortreffelijke prestaties

Het gecombineerde vermogen van de elektromotor en benzinemotor staat garant voor voortreffelijke prestaties: de Compass 4xe Plug-in Hybrid van 240 pk/176 kW sprint in slechts 7,3 seconden naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 200 km/h in de hybride modus. In de elektrische modus bedraagt de topsnelheid 130 km/h.

De Jeep Compass 4xe plug-in Hybrid is leverbaar in 4 uitvoeringen:

 

De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Limited

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid Limited onderscheidt zich met zijn elegante voorkomen en premium interieur. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 18-inch lichtmetalen velgen, full-led-koplampen en donkergetint privacyglas voor de achterruit en achterste zijruiten. De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Limited is verkrijgbaar vanaf € 45.490,-.

De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

Jeep® viert dit jaar zijn 80-jarig bestaan met een serie speciale edities van de Compass en zijn andere modellen. De 80th Anniversary-editie van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid onderscheidt zich onder andere met matgrijze exterieurdetails en 19-inch velgen en specifieke 80th Anniversary-badges op de voorportieren en in het interieur. Daarnaast is hij verkrijgbaar in twee exclusieve lakkleuren die specifiek voor dit jubileummodel zijn gecreëerd: Urban Green en Mimetic Green. De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary is verkrijgbaar vanaf € 47.490,-.

De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk® is met zijn nieuwe Selec-Terrain®-tractieregeling optimaal voorbereid op avonturen op verharde én onverharde wegen . Daarnaast is hij standaard uitgerust met nieuwe 17-inch lichtmetalen velgen en full-led-koplampen. Het nieuwe Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en navigatie biedt intuïtieve toegang tot alle communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties aan boord. De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk is verkrijgbaar vanaf € 48.490,-.

De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid S

Als sportief topmodel van de Compass-range onderscheidt de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid S zich met exclusieve details en de nieuwste technologie. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en navigatie, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay 19-inch lichtmetalen velgen en full-led-koplampen. Achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en lederen stoelbekleding afgewerkt met grijze stiksels staan garant voor zitcomfort op het hoogste niveau. De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid S is verkrijgbaar vanaf € 50.290,-.

Kies voor innovatie en avontuur Jeep Compass 4xe (nieuw)

Nu voor €45.490,-

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybride  zelf ervaren? Kom dan langs in onze Jeep showroom voor een proefrit of vraag online een offert en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Jeep Compass 4xe (nieuw)