Jeep Compass 4xe (nieuw)

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid: moderne stijl, vertrouwde waarden

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid onderscheidt zich door een moderne, frisse look die zijn authentieke Jeep-karakter nog beter tot uiting laat komen. Dankzij zijn aangescherpte design oogt de nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid nog eleganter en zelfbewuster. De herziene zevensleufs Jeep-grille eist nog sterker de aandacht op, waardoor het front nog breder en imposanter overkomt.

Beleef de toekomst in vrijheid

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid is baanbrekend op weg naar een elektrische toekomst zonder afbreuk te doen aan de legende. De evolutie van de compacte SUV van het Jeep merk schakelt vloeiend tussen zijn onmiskenbare traditie van uitstekende vierwielaandrijving en de krachtige elektrische motor. Een mobiliteitsoplossing die de uitstoot verminderd en het rijplezier vergroot.

Hybride aandrijving

Dankzij zijn innovatieve 4xe-technologie biedt de Compass 4xe Plug-in Hybrid een antwoord op de uitdagingen van de veranderende kijk op mobiliteit zonder ook maar iets van zijn authentieke Jeep-karakter kwijt te raken. De toepassing van een elektromotor ter ondersteuning van een compacte, efficiënte verbrandingsmotor maakt het mogelijk in de elektrische rijmodus geheel emissievrij te rijden. Maar ook bij gecombineerd van beide krachtbronnen is de CO2-emissie aanzienlijk lager dan bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor.

Voortreffelijke prestaties

Het gecombineerde vermogen van de elektromotor en benzinemotor staat garant voor voortreffelijke prestaties: de Compass 4xe Plug-in Hybrid van 240 pk/176 kW sprint in slechts 7,3 seconden naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 200 km/h in de hybride modus. In de elektrische modus bedraagt de topsnelheid 130 km/h.

De Jeep Compass 4XE Plug-in Hybrid is leverbaar in 5 uitvoeringen:

Jeep Compass 4XE Plug-n Hybride Night Eagle

Met zijn geraffineerde glanzend zwarte stylingdetails, zwartgepolijste lichtmetalen 18-inch velgen en een interieur dat wordt gedomineerd door sfeervol zwart, weerspiegelt de nieuwe Compass Night Eagle de mystieke aantrekkingskracht van de nacht. De Jeep Compass 4XE Night Eagle is verkrijgbaar vanaf € 44.720,-.

Jeep Compass 4XE Plug-in Hybride Limited

De nieuwe Jeep Compass 4XE Plug-in Hybrid Limited onderscheidt zich met zijn elegante voorkomen en premium interieur. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 18-inch lichtmetalen velgen, full-led-koplampen en donkergetint privacyglas voor de achterruit en achterste zijruiten. De Jeep Compass 4XE Limited is verkrijgbaar vanaf € 46.120,-.

Jeep Compass 4XE Plug-in Hybrid Trailhawk

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk® is met zijn nieuwe Selec-Terrain®-tractieregeling optimaal voorbereid op avonturen op verharde én onverharde wegen . Daarnaast is hij standaard uitgerust met nieuwe 17-inch lichtmetalen velgen en full-led-koplampen. Het nieuwe Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en navigatie biedt intuïtieve toegang tot alle communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties aan boord. De Jeep Compass 4XE Plug-in Hybrid Trailhawk is verkrijgbaar vanaf € 50.120,-.

Jeep Compass 4XE Plug-in Hybrid S

Als sportief topmodel van de  Compass-range onderscheidt de Jeep Compass 4Xe Plug-in Hybrid S zich met exclusieve details en de nieuwste technologie. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en navigatie, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 19-inch lichtmetalen velgen en full-led-koplampen. De Jeep Compass 4XE Plug-in S is verkrijgbaar vanaf € 50.120,-.

Inruilofferte aanvragen

Elektrisch verstelbare voorstoelen met lederen bekleding

De voorstoelen van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid S zijn achtvoudig elektrisch verstelbaar voor optimaal zitcomfort. Een geheugenfunctie voor verschillende gebruikers en zwartlederen bekleding afgewerkt met grijze stiksels maken het gevoel van luxe compleet.

UCONNECT™-SYSTEEM MET 10,1-INCH HD-SCHERM EN TOMTOM™-NAVIGATIE

Het Uconnect™-infotainmentsysteem van de Compass 4xe Plug-in Hybrid S heeft een revolutionair 10-inch scherm met Ultra HD-resolutie voor een haarscherp beeld. Behalve via het scherm kan het ook worden bediend met een geavanceerde spraakassistent die simpelweg is te activeren door “Hé Jeep!” te zeggen. In het systeem is een TomTom™-navigatiesysteem van de nieuwste generatie geïntegreerd dat geavanceerde zoekopties, tekstvoorspelling en drie verschillende kaartweergaven met interactieve functies voor onder andere verkeersinformatie, weerberichten, flitsermeldingen en brandstofprijzen biedt.

De nieuwe full-led-koplampen van de Compass 4xe Plug-in Hybrid S bieden meer zicht en een verbeterde zichtbaarheid. Het markante profiel van de dagrijverlichting accentueert de carrosserielijnen van de auto.

De matgrijze 19-inch velgen versterken de premium uitstraling van de S als sportief topmodel van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid-range.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybride  zelf ervaren? Kom dan langs in onze Jeep showroom voor een proefrit of vraag online een offert en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Jeep Compass 4xe (nieuw)