Jeep Compass 4xe (nieuw)

Beleef de toekomst in vrijheid

De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid is baanbrekend op weg naar een elektrische toekomst zonder afbreuk te doen aan de legende. De evolutie van de compacte SUV van het Jeep merk schakelt vloeiend tussen zijn onmiskenbare traditie van uitstekende vierwielaandrijving en de krachtige elektrische motor. Een mobiliteitsoplossing die de uitstoot verminderd en het rijplezier vergroot.

Opladen onderweg

U kunt het accupakket van de Compass 4xe onderweg opladen bij een snellaadstation of – bij een langeren – aan een openbare laadpaal. Het 4xe-systeem is zodanig ontworpen dat altijd een minimum laadniveau behouden blijft: wanneer het accupakket tijdens het rijden leegraakt, zorgt de inwendige verbrandingsmotor automatisch voor het bijladen van de accu’s om u te verzekeren van voldoende stroom voor veilige 4×4-prestaties.

8,4-inch touchscreen

Het 8,4-inch touchscreen van het Uconnect-infotaunmentsysteem biedt u toegang tot alle instellingen en info-functies voor de hybrideaandrijving. Ook de Uconnect Services-app voor uw smartphone is uitgebreid met diverse functies voor het hybridesysteem: zo kunt u onder andere het laadniveau van de accu’s op afstand controleren.

Accessoires – easyWallbox

Kies voor het gemak van thuis opladen! Moppar biedt hiervoor een easyWallbox-thuislader als accessoire aan waarmee het accupakket van uw Jeep Compass 4xe aanzienlijk sneller kan worden opgeladen dan via een stopcontact, zodat u maximaal van de voordelen van elektrisch rijden kunt profiteren.

Hybrid selector

De Hybrid Selector geeft u de vrijheid de rijmodus te selecteren op basis van de rijomstandigheden of uw voorkeuren. U hebt daarbij de keuze uit drie verschillende instellingen: Hybrid, Electric en e-Save.

Kies voor innovatie en avontuur Jeep Compass 4xe (nieuw)

Nu voor €46.490,-

De Compass 4xe Plug-In Hybrid Electric is beschikbaar in een drietal uitrustingsniveaus:

 

4xe 190 Plug-in Hybrid Electric Limited Business € 46.490,-
4xe 240 Plug-in Hybrid Electric Trailhawk € 46.990,-
4xe 240 Plug-in Hybrid Electric S € 47.990,-

Downloads Jeep Compass 4xe (nieuw)