Jeep Compass

Nieuwe Stijl, vertrouwde waarde

De nieuwe Jeep Compass is een elegante verschijning waarin aerodynamische lijnen en een robuuste bouw op natuurlijke wijze zijn samengebracht. Hij oogt stoer en onverzettelijk zoals het een Jeep betaamt, maar straalt ook eigentijdse verfijning uit. Zijn schoonheid komt tot uiting in elk detail, zoals de verchroomde sierlijsten boven de zijruiten en rond de zeven sleuven van de iconische Jeep-grille. Vanuit elke optiek weet hij direct de aandacht op zich te vestigingen, maar zijn ware karakter toont hij pas wanneer u het stuurwiel zelf in handen neemt.

Een nieuwe generatie motoren

Het motorenaanbod voor de nieuwe Jeep Compass bestaat uit twee benzinemotoren die voldoen aan de Euro 6d-Final-emissienorm. De benzinemotoren zijn twee varianten van dezelfde turbomotor, waarvan de 130 pk/96 kW-versie wordt gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak en de 150 pk/110 kW-versie is gekoppeld aan een zestraps automatische DDCT-transmissie.

Lagere Emissies, hogere prestaties

De twee benzinemotoren combineren een efficiënt brandstofverbruik en geringe emissies met een prestatieniveau dat u van een Jeep mag verwachten.

Trekvermogen

Zoals elke Jeep biedt de Compass een voortreffelijk trekvermogen. Dat maakt hem een ideaal voor bijvoorbeeld het trekken van een caravan, kleine boottrailer of motoraanhanger.

De Jeep Compass is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen:

Jeep Compass Longitude

Tot de standaarduitrusting van de nieuwe Jeep® Compass Longitude behoren onder andere 17-inch lichtmetalen velgen, een 7-inch infodisplay in het instrumentenpaneel, automatische dualzone airconditioning, parkeersensoren, een Parkview®-achteruitrijcamera en een draadloze telefoonoplader. De Jeep Compass Longitude is verkrijgbaar vanaf € 36.590,-.

Jeep Compass Limited

De nieuwe Compass Limited onderscheidt zich met zijn elegante voorkomen en premium interieur. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 18-inch lichtmetalen velgen, full-led-koplampen en donkergetint privacyglas voor de achterruit en achterste zijruiten. De Jeep Compass Limited is verkrijgbaar vanaf € 39.790,-.

Jeep Compass 80th Anniversary

Als jubileummodel dat door Jeep® is uitgebracht ter gelegenheid van zijn 80-jarig bestaan, onderscheidt de Compass 80th Anniversary zich door zijn matgrijze 19-inch velgen, full-led-koplampen en exclusieve 80th Anniversary-badges. Behalve in de standaardkleuren is hij ook verkrijgbaar in de exclusieve kleuren Urban Green en Mimetic Green, die zijn geïnspireerd op het legergroen van de oer-Jeep uit 1941. De Jeep 80th Anniversary is verkrijgbaar vanaf € 44.390,-.

Jeep Compass S

Als topmodel van de Compass-range onderscheidt de nieuwe Jeep® Compass S zich met exclusieve details en de nieuwste technologie. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en navigatie, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 19-inch lichtmetalen velgen en full-led-koplampen. Achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en lederen stoelbekleding afgewerkt met grijze stiksels staan garant voor zitcomfort op het hoogste niveau. De Jeep Compass is verkrijgbaar vanaf € 47.190,-.

Herbereken je route Jeep Compass

Nu voor €36.590,-

Downloads Jeep Compass