Jeep Compass

Innovatieve schoonheid

De nieuwe Jeep Compass, een SUV met exclusieve topklasse voor liefhebbers die voorop willen gaan. Voel uzelf pionier en ontdek hoe traditie en innovatie kunnen samengaan in het jongste Jeep model, dat een nieuwe invulling geeft aan de iconische eigenschappen die het merk Jeep zo legendarisch maken.

Volg zijn ranke, aerodynamische design en bekijk alle details, vanaf de verchroomde achterruitomlijsting tot de legendarische zevensleufs grille en geniet van de schoonheid van de led-verlichting in de koplampen en achterlichten.

Met de keuze uit een vijftal motoren in combinatie met vier verschillende uitrustingsniveau’s en tweeëntwintig kleurcombinaties, zijn er bijzonder veel mogelijkheden om uw Jeep Compass naar wens uit te rusten. Wacht niet langer en bepaal uw eigen koers met de nieuwe Jeep Compass.

Private -lease
U least de Jeep Compass 1.4 Limited als vanaf €599,- per maand (48 maanden/20.000 per jaar, geen aanbetaling).

 

 

Herbereken je route Jeep Compass

Nu voor €34.440,-

Verschillende uitvoeringen van de Jeep Compass

Compass Longitude
Premium design in combinatie met maximaal comfort. 17-inch lichtmetalen velgen, dakrails en verchroomde sierlijsten rond de rijruiten versterken zijn styling, terwijl led-ambianceverlichting en verlichte bekerhouders het intereur nog meer klasse geven. De Compass Longitude is leverbaar vanaf €34.440,-.

Compass Limited
verfijning en stijl smelten samen in de nieuwe Compass Limited, die zich onder andere onderscheidt met 18-inch lichtmetalen velgen, donkergetint zonweerbekleding van stof met leder, een instrumentenpaneel met 7-inch kleurendisplay en een Uconnect™-infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen.
De Compass Limited is leverbaar vanaf €37.440,-.

Offerte aanvragen
Bij Motorhuis Lammenschans bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.