Jeep Compass E-Hybride

Nieuwe Stijl, vertrouwde waarde

Ook in zijn nieuwe e-Hybrid gedaante heeft de Jeep Compass niets van zijn iconische designkenmerken verloren. Integendeel, zijn herziene frontgrille en voorbumper en zijn nieuwe led-koplampen laten zijn atletische lijnen nog beter tot hun recht komen.

Interieur

Het interieur van de nieuwe Jeep Compass e-Hybrid biedt een geslaagde combinatie van comfort, ruimte en stijl. Soft-touch materialen en de hoogwaardige stoelbekleding van stof of leder met contrasterende stiksels creëren een sfeervolle ambiance, terwijl het digitale instrumentenpaneel en infotainmentscherm in tabletformaat de cockpit een hightech uitstraling geven. De herziene tunnelconsole zorgt voor meer elleboogruimte, wat het ruimtegevoel in de auto naar een nog hoger niveau brengt.

Veiligheid

De nieuwe Jeep Compass e-Hybrid beschikt over een groot aantal actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die deels zijn geïntegreerd met het e-Hybrid-aandrijfsysteem.

Nieuwe E-Hybrid-aandrijflijn

Jeep’s e-Hybrid-aandrijflijn bestaat uit een nieuwe 1.5-turbobenzinemotor van 130 pk/97 kW en een eveneens nieuwe 7-traps DCT-transmissie waarin een 48V-elektromotor met een vermogen van 20 pk/15 kw * is geïntegreerd. Dankzij de toevoeging van deze elektromotor in een zogeheten P2-configuratie, wat wil zeggen achter de koppeling, biedt deze geheel nieuw door Jeep ontwikkelde aandrijflijn anders dan traditionele ‘P1’-systemen de mogelijkheid een beperkte afstand met alge snelheid uitsluitend elektrisch te rijden.

De Jeep Compass E-Hybrid is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen en begint bij de Altitude:

Jeep Compass E-Hybrid Altitude

Met zijn Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en Passive Entry laat de Compass Altitude niets te wensen over op het gebied van technologie. En met zijn 18-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen en chroomkleurige sierlijsten, komt hij ook aan stijl niets tekort. De Jeep Compass Altitude is verkrijgbaar vanaf € 43.700,-.

Jeep Compass E-Hybrid Summit

De Compass Summit combineert state-of-the-art technologie met stylingdetails die zijn status als topmodel van de nieuwe Compass-range bevestigen. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere 19-inch lichtmetalen velgen, glanzend zwarte wielkastranden, Twotone carrosserieafwerking, LED projector koplampen en lederen bekleding met ventilatie en elektrische verstelling. De Jeep Compass Summit is verkrijgbaar vanaf € 47.100,-.

 

 

*De beschikbaarheid van het elektrisch vermogen is in de praktijk afhankelijk van het laadniveau van de batterij en de rijomstandigheden.

Inruilofferte aanvragen

Downloads Jeep Compass E-Hybrid