Detail afbeelding

Jeep Grand Cherokee

De nieuwe Jeep Grand Cherokee verwent de inzittenden met een nog luxueuzer interieur. De Summitversie spant de kroon met zijn in exclusief Natura Plus-leder uitgevoerde stoelen, voorzien van ingebouwde ventilatie en fraaie biezen, zijn premium hemelbekleding in op suède gelijkend materiaal en zijn wel heel bijzondere afwerking in exotisch hout met open poriën. Bij alle versies zal de kwaliteit van het comfort u verbazen en op dat punt overtreft de nieuwe Jeep Grand Cherokee zelfs de meest hooggestemde verwachtingen.

Luxe op elk niveau Jeep Grand Cherokee

Nu voor €119.090,-

Design

De Jeep Grand Cherokee zet een nieuwe standaard in het segment van de luxe-SUV’s. Op de weg of in het terrein; zijn gebruiksmogelijkheden en rijgedrag zijn van absolute topklasse.

De Jeep Grand Cherokee is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen, van de stijlvolle Laredo tot de verbluffend rijk uitgeruste SRT. Grandeur op wielen, met prestaties om van te smullen, welke uitvoering u ook kiest.

Jeep Grand Cherokee motoren

Dankzij de geheel nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen zijn de CO2-emissies en het brandstofverbruik gereduceerd. De Jeep Grand Cherokee is in verschillende diesel en benzine uitvoeringen verkrijgbaar.

Prijs Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee is vanaf €119.090,- bij Motorhuis verkrijgbaar. Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.