Detail afbeelding

Jeep Renegade 4xe (nieuw)

Nieuwe Jeep Renegade 4x: Perfect op elk terrein

De efficiëntie van een hybride motor, verbeterde prestaties en een nieuwe aanpas op basis van milieuverantwoordelijkheid. De nieuwe Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid, de toekomst is een pad dat wacht om ontdekt te worden!

Gecombineerde prestaties

Met zijn geheel nieuw ontwikkelde 4xe-technologie combineert Jeep zijn beproefde 4×4-techniek met een elktromotor. Dit resulteert niet alleen in ongekend lage verbruikscijfers en emissiewaarden, maar ook in hogere prestaties en meer rijcomfort.

Duurzame prestaties

Dankzij het gecombineerd gebruik van een verbrandings- en een elektromotor bedraagt de Co2-emissie van de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid slechts 42-43 g/km (Limited Lease Edition uitvoering). In de elektrische modus rijdt u zelfs helemaal emissievrij.

Snelle sprint

De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor verschaft de Renegade 4xe Plug-in Hybrid een verrassend potentieel voor sportieve prestaties: dankzij het groter en direct beschikbare koppel van de elektromotor sprint de variant met een systeemvermogen van 240 pk/176 kW in slechts 7,1 seconde vanuit stilstand tot 100 km/h!

De Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybride is leverbaar is 4 uitvoeringen:

 

Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid Limited

De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Limited combineert innovatieve veiligheidstechnologie met stijl: zo is hij standaard onder andere uitgerust met Adaptieve Cruise Control en Forward Collision Warning plus, bestuurdersstoel met elektrisch verstelbare lendesteunen en 17-inch lichtmetalen velgen. Behorend tot de standaarduitrusting zijn ook het Function Pack en Visibility Pack. De Jeep Renegade Limited is beschikbaar vanaf € 41.990,-.

Jeep Renegade 80th Anniversary 

Net als de andere versies van de Renegade 80th Anniversary onderscheidt ook de 4xe Plug-in Hybrid zich met een aantal exclusieve extra’s. Zo staat hij op specifieke lichtmetalen velgen en maakt zijn infotainmentsysteem gebruikt van de modernste technologie die momenteel beschikbaar is. Met zijn 80th Anniversary-badges op de voorportieren en in het interieur toont hij zijn speciale status als eerbetoon aan tachtig jaar Jeep®-historie. De Jeep 80th Anniversary is leverbaar vanaf € 43.990,-.

Jeep Renegade 4xe Plug-inTrailhawk

Met zijn 17-inch velgen met terreinbanden, bodembeschermplaten, donkergetinte privacyglas achter en speciale interieurbekleding die tegen een stootje kan, is de nieuwe Jeep Renegade 4xe Trailhawk klaar voor elke offroad-uitdaging. De Jeep Renegade Trailhawk is leverbaar vanaf € 43.990,-.

Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid S

De nieuwe Jeep Renegade 4xe S onderscheidt zich door zijn exclusieve styling, met onder andere Granite Crystal-exterieurdetails, 19-inch lichtmetalen velgen en donkergetint privacyglass. Ook is hij voorzien van maximaal comfort en veiligheidsfeatures zoals achteruitrijcamera, stoelverwarming op de voorstoelen en uiteraard lederen bekleding en stuurwielverwarming. Het 8,4-inch Uconnect™ infotainmentsysteem met touchscreen met DAB radio en navigaie en Uconnect™ Services zorgen voor de hoogste standaard aan technologie. De Jeep Renegade S is leverbaar vanaf € 45.990,-.

Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe (nieuw)

Nu voor €41.990,-

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybride  zelf ervaren? Kom dan langs in onze Jeep showroom voor een proefrit of vraag online een offert en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Jeep Renegade 4xe (nieuw)