Jeep Renegade 4xe (nieuw)

Nieuwe Jeep Renegade 4x: Perfect op elk terrein

De efficiëntie van een hybride motor, verbeterde prestaties en een nieuwe aanpas op basis van milieuverantwoordelijkheid. De nieuwe Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid, de toekomst is een pad dat wacht om ontdekt te worden!

Gecombineerde prestaties

Met zijn geheel nieuw ontwikkelde 4xe-technologie combineert Jeep zijn beproefde 4×4-techniek met een elktromotor. Dit resulteert niet alleen in ongekend lage verbruikscijfers en emissiewaarden, maar ook in hogere prestaties en meer rijcomfort.

Duurzame prestaties

Dankzij het gecombineerd gebruik van een verbrandings- en een elektromotor bedraagt de Co2-emissie van de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid slechts 42-43 g/km (Limited Lease Edition uitvoering). In de elektrische modus rijdt u zelfs helemaal emissievrij.

Snelle sprint

De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor verschaft de Renegade 4xe Plug-in Hybrid een verrassend potentieel voor sportieve prestaties: dankzij het groter en direct beschikbare koppel van de elektromotor sprint de variant met een systeemvermogen van 240 pk/176 kW in slechts 7,1 seconde vanuit stilstand tot 100 km/h!

De Jeep Renegade 4Xe Plug-in Hybrid is in vier uitvoeringen leverbaar:

Jeep Renegade 4XE Plug-in Hybrid Limited

De nieuwe Jeep Renegade 4xe Limited combineert innovatieve veiligheidstechnologie met stijl: zo is hij standaard onder andere uitgerust met Adaptieve Cruise Control en Forward Collision Warning plus, bestuurdersstoel met elektrisch verstelbare lendensteunen en 17-inch lichtmetalen velgen. Behorend tot de standaarduitrusting zijn ook het Function Pack en Visiblity Pack. De Jeep Renegade 4XE Plug-in Hybrid Limited is verkrijgbaar vanaf € 42.000,-.

Jeep Renegade 4XE Plug-in Hybrid Trailhawk

Met zijn 17-inch velgen met terreinbanden, bodembeschermplaten donkergetinte privacyglas achter en speciale interieurbekleding die tegen een stootje kan, is de nieuwe Jeep Renegade 4xe Trailhawk klaar voor elke offroad-uitdaging. De Jeep Renegade 4XE Plug-in Hybrid Trailhawk is verkrijgbaar vanaf € 45.000,-.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

17-inch lichtmetalen velgen

17-inch lichtmetalen velgen versterken de stijlvolle looks van de Renegade 4x Limited

 

My Sky open dak

Het optionele My Sky-opendaksysteem biedt een sensationele outdoor-ervaring: het bestaat uit twee lichtgewicht dakpanelen die eenvoudig kunnen worden verwijder en in de bagageruimte kunnen worden opgeborgen. Het voorste paneel heeft ook een elektrisch bedienbare schuif-/kantelfunctie.

Pack Full Led

Dit optiepakket biedt een complete set led-verlichting voor de Renegade 4xe: koplampen, mistlampen, achterlichten en remlichten. Led-lampen vergroten niet alleen het zicht en de zichtbaarheid (meer dan 50% ten opzichte van conventionele gloeilampen), maar verbruiken ook aanzienlijk minder energie. Bovendien is het dankzij hun veel langere levensduur nog maar zelden nodig een defecte lamp te vervangen.

8,4″ Inforainment systeem

Het nieuwste op het gebied van infotainmenttechnologie: zijn  Uconnect™-systeem met 8,4-inch toucscreen ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto™ en beschikt over een DAB-tuner voor digitale radio-ontvangst.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybride  zelf ervaren? Kom dan langs in onze Jeep showroom voor een proefrit of vraag online een offert en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Jeep Renegade 4xe (nieuw)