Detail afbeelding

Jeep Renegade 4xe (nieuw)

Nieuwe Jeep Renegade 4x:
PERFECT OP ELK TERREIN

 

De efficiëntie van een hybride motor, verbeterde prestaties en een nieuwe aanpas op basis van milieuverantwoordelijkheid. De nieuwe Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid, de toekomst is een pad dat wacht om ontdekt te worden!

 

Onderweg kunt u het accupakket van de Renegade 4xe opladen bij een snellaadstation of – bij een langere stop – aan een openbare laadpaal. Het 4xe-systeem is zodanig ontworpen dat altijd een minimum laadniveau behouden blijft: wanneer het accupakket tijdens het rijden leeg raakt, zorgt de inwendige verbrandingsmotor automatisch voor het bijladen van de accu’s om u te verzekeren van voldoende stroom voor veilige 4×4-prestaties!

Het grote 8,4″ scherm geeft u alle informatie die u nodig heeft over uw nieuwe Jeep Regenade 4xe, toegang tot de Uconnect Services-functionaliteiten en de mogelijkheid om uw smartphone aan te sluiten op uw SUV. Verbonden met uw auto, verbonden met uw wereld.

Met de nieuwe Hybrid Selector geeft u uw rijervaring zelf vorm. Kies tussen drie verschillende modi: Hybrid, Electric en e-Save. Uw nieuwe Jeep Renegade 4xe is klaar om het avontuur naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor het gemak van thuis opladen! Mopar biedt hiervoor een easyWallbox-thuislader als accessoire aan waarmee het accupakket van uw Jeep Renegade 4xe aanzienlijk sneller kan worden opgeladen dan via een stopcontact, zodat u maximaal van de voordelen van elektrisch rijden kunt profiteren.

Kies voor innovatie en avontuur Jeep Renegade 4xe (nieuw)

Nu voor €42.990,-

De Renegade 4xe Plug-In Hybrid Electric is beschikbaar in een drietal uitrustingsniveaus:

 

4xe 190 Plug-in Hybrid Electric Limited Business € 42.990,-
4xe 240 Plug-in Hybrid Electric Trailhawk € 43.990,-
4xe 240 Plug-in Hybrid Electric S € 44.990,-

Downloads Jeep Renegade 4xe (nieuw)