Detail afbeelding

Jeep Renegade

Met werelden om te ontdekken en avonturen om te beleven, verlangt u een auto die nagenoeg alles aankan. De splinternieuwe Jeep Renegade heeft alles wat u nodig hebt en niets wat u kunt missen. Van sportieve rijprestaties en een praktisch en comfortabel interieur tot een instelbaar infodisplay in het instrumentenpaneel en een Uconnet ™-infotainmentsysteem met 5″ kleurentouchscreen en bedieningstoetsen op het stuurwiel.

"Born to be wild" Jeep Renegade

Nu voor €25.690,-

Krachtige persoonlijkheid

De Jeep Renegade borduurt voort op de krachtige persoonlijkheid van de Jeep Wrangler met een frisse, nieuwe styling met robuuste carrosserievormen en agressieve proporties, die de beste uitloophoeken in deze klasse mogelijk maken, opzettelijk zo ontworpen dat ze de allerbeste off-road capaciteiten teweegbrengen. Voor panoramische vergezichten – exclusief voor dit segment – zorgen twee beschikbare open dak systemen (Dual Pane Panoramic Sunroof en My Sky Open Air Roof), die de passagiers een schitterende vrijheid in de openlucht bieden.

Interieur van de Jeep Renegade

Het interieur van de compleet nieuwe Jeep Renegade ziet er robuust en energiek uit en het bouwt voort op het legendarische erfgoed van het merk Jeep. Het is uiterst nauwkeurig vervaardigd tot in het detail, innovatief en met materialen en kleuren van hoge kwaliteit, state-of-the-art technologie, en slimme opbergplekken.

Motor en versnellingsbak

De nieuwste Jeep kent 3 verschillende motorvarianten en is standaard voorzien van een 6 traps automatische transmissie;
1.0 3 cilinder turbo benzinemotor met 120pk
1.3 4 cilinder turbo benzinemotor met 150pk
1.3 4 cilinder turbo benzinemotor met 180pk

 

Downloads Jeep Renegade