Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Nieuwe Jeep Wrangler 2024 4xe Plug-in Hybrid

De Evolutie van een Icoon

Ervaar een nieuwe dimensie van avontuur en vrijheid in de nieuwe Jeep Wrangler 4x Plug-in Hybrid: een vernieuwd exterieur, een ruim en comfortabel interieur en ongeëvenaarde prestaties van de 4xe Plug-in Hybrid-aandrijflijn. Overwin iedere uitdaging met gemak en ervaar een ongekend niveau van veiligheid en connectiviteit.

Exterieur
De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid blijft trouw aan zijn roots met een geheel nieuwe seven-slots grille. Bovendien wordt de Sahara geleverd met een hardtop en afgewerkt met spatborden in carrosseriekleur, terwijl de Rubicon is voorzien van een zwarte hardtop en zwarte spatborden.

Deze ultieme 4-zits terreinwagen is daarnaast de definitie van veelzijdigheid, onder andere door een neerklapbare voorruit, verschillende dakconfiguraties en uitneembare deuren voro de ultieme openluchtervaring.

De Jeep Wranger is verkrijgbaar vanaf € 90.800,-

Inruilofferte aanvragen

Iconisch Design

Met de herkenbare, iconische seven-slots grille blijft de volledig vernieuwde jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid trouw aan zijn roots, terwijl het inklapbare Sky One Touch-daksysteem een volledige openluchtervaring biedt.

De nieuwe Wrangler Sahara 4xe Plug-in Hybri8d is uitgerust met het 12.3 inch Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. Naast navigatie biedt het systeem ultieme mobiele connectiviteit dankzij ondersteuning voor draadloos Apple CarPlay® en Android Auto™.

Elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen met lederen details

Ervaar comfort tijdens ieder avontuur. De verwarmde voorstoelen in de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid zijn afgewerkt met lederen details* en volledig elektrisch verstelbaar (12-voudig). Hierdoor ervaar je, ook off-road, een optimale zitpositie en comfort.

*Hoofdbekleding in vinyl. Delen zijn bekleed met leder.

20-inch lichtmetalen velgen

De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara is voorzien van 20-inch lichtmetalen velgen, waarmee je op stijlvolle wijze aan een nieuw avontuur begint.

Downloads Jeep Wrangler