Campagne afbeelding

Tot € 6.500 voordeel!

Detail afbeelding

Jeep Wrangler Unlimited

De nieuwe Jeep Wrangler Unlimited kent letterlijk geen beperkingen. Vier deuren geven toegang tot een wereld die voor anderen onbereikbaar is. Zijn vernieuwde interieur biedt extra stijl en raffinement, maar met zijn legendarische off-road prestaties blijft hij trouw aan zijn afkomst.

Maakt het mogelijk Jeep Wrangler Unlimited

Nu voor €33.990,-

Design

Ook aan het kleinste detail van het design is grote zorg besteed, zodat zelfs de kortste rit een maximum aan rijplezier en comfort biedt. In alle aspecten van het ontwerp zijn vorm en functie op harmonieuze wijze gecombineerd.

Vermogen van de Jeep Wrangler Unlimited

Probleemloos naar al uw favoriete plekken op aarde, hoe afgelegen ook. De Jeep Wrangler Unlimited is leverbaar met twee krachtige motoren. De 3.6-liter V6 benzinemotor is stil en loopt zeer soepel. Toch weet hij er maar liefst 284 pk uit te persen. Ruim voldoende voor elke hindernis en elk avontuur.

De al even indrukwekkende 2.8-liter Common-Rail dieselmotor met 16 kleppen en Stop&Start technologie levert 284 pk bij 3.600 t/min en een koppel van maximaal 460 Nm.

Jeep Wrangler Unlimited prijs

De Jeep Wrangler Unlimited 2018 is vanaf € 33.990,- bij Motorhuis verkrijgbaar.  Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Jeep Wrangler Unlimited