Jeep Wrangler

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride

Elektrificatie verheft de prestaties van de nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid: meer kracht én efficiënter.

De Evolutie van prestaties

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gaat de nieuwe uitdagingen van mobiliteit aan met behoud van de hoeksteenkenmerken die hem legendarisch hebben gemaakt. De combinatie van de elektromotor en de turbobenzinemotor levert tot 380 pk in combinatie met 637 Nm koppel, zelfs bij lage toerentallen.

De toekomst van energie voorzien

De volledig nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gaat alledaagse uitdagingen aan met de nieuwe 4xe hybride vierwielaandrijving, levert tot 380 pk aan gecombineerd vermogen en bereikt een acceleratie van 0-100 km/u in 6,4 seconden.

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe is beschikbaar in 2 uitvoeringen

Wrangler 4xe Sahara

De Wranler 4xe sahara wordt standaard uitgerust met 18-inch lichtmetalen velgen, een premium AlpAlpine®-audiosysteem met negen speakers en een Uconnect™-infotainmentsysteem van de vierde generatie met 8,4-inch touchscreen en navigatie.​  De Jeep Wrangler 4xe Sahara is leverbaar vanaf € 90.800,-.

Wrangler 4xe Rubicon

Net als zijn legendarische voorgangers combineert de nieuwe Wrangler 4xe Rubicon zijn onvolprezen offroad-prestaties met stoere stijlaccenten. Zo is hij standaard uitgerust met 32-inch terreinbanden en een TrailCam-frontcamera, terwijl zijn zwarte motrokapsticker is voorzien van een blauwe rand als verwijzing naar zijn onderhuidse hybridetechnologie. De Jeep Wrangler 4xe  Rubicon is leverbaar vanaf € 94.100,-.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

4XE Sticker

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Rubicon heeft een nog opvallender uiterlijk dankzij de motorkapsticker die een exclusieve uitstraling heeft in de Plug-In Hybrid wereld.

De avonturen die u beleeft achter het stuur van de Rubicon worden ondersteund door de aanwezigheid van een geavanceerde technologie, die u in staat stelt in alle veiligheid off-road te gaan.

Door de tuimelschakelaar op het instrumentenpaneel te activeren, vergrendelt het Tru-Lok®-systeem het voor- en achterdifferentieel om het vermogen gelijkmatig over de wielen te verdelen en zal deze de juiste tractie beschikbaar stellen tijdens het rijden, zelfs bij lage snelheden op off-roadterrein.

De Rubicon Wrangler 4xe is uitgerust met de nieuwe, vooraan gemonteerde TrailCam. Het touchscreen van het Uconnect™ infotainmentsysteem toont hi-res beelden van de weg waarop u rijdt. Het is het perfecte hulpmiddel om off-road te gaan. Daarbovenop heeft de TrailCam een ingebouwd, zelfreinigend systeem.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride  zelf ervaren? Kom dan langs in onze Jeep showroom voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Jeep Wrangler 4Xe Plug-in Hybride