Detail afbeelding

Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is de authentieke erfgenaam van een legendarische icoon die al meer dan 70 jaar model staat voor vrijheid en avontuur.

 

AVONTURIER VAN NATURE Jeep Wrangler

Nu voor € 56.760,-

Design

Ook aan het kleinste detail van het design is grote zorg besteed, zodat zelfs de kortste rit een maximum aan rijplezier en comfort biedt. In alle aspecten van het ontwerp van de Jeep Wrangler zijn vorm en functie op harmonieuze wijze gecombineerd.

De Jeep Wrangler is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen; de stoere Sport, de luxe Sahara en de alleskunner Rubicon. Hiermee is deze 4×4 een waardig erfgenaam van een roemrucht icoon dat model staat voor 70 jaar vrijheid en avontuur.

Motoren in de Jeep Wrangler

Probleemloos naar al uw favoriete plekken op aarde, hoe afgelegen ook. De Wrangler is leverbaar met twee krachtige motoren. De 3.6-liter V6 benzinemotor is stil en loopt zeer soepel. Toch weet hij er maar liefst 199 pk uit te persen. Ruim voldoende voor elke hindernis en elk avontuur.

De al even indrukwekkende 2.8-liter Common-Rail dieselmotor met 16 kleppen en Stop&Start technologie levert 200 pk bij 3.600 t/min en een koppel van maximaal 460 Nm.

De Jeep Wrangler 2017 is vanaf € 56.730,- bij Motorhuis verkrijgbaar. Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads JEEP Wrangler