Detail afbeelding

Jeep Wrangler

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride

Elektrificatie verheft de prestaties van de nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid: meer kracht én efficiënter.

De Evolutie van prestaties

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gaat de nieuwe uitdagingen van mobiliteit aan met behoud van de hoeksteenkenmerken die hem legendarisch hebben gemaakt. De combinatie van de elektromotor en de turbobenzinemotor levert tot 380 pk in combinatie met 637 Nm koppel, zelfs bij lage toerentallen.

De toekomst van energie voorzien

De volledig nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gaat alledaagse uitdagingen aan met de nieuwe 4xe hybride vierwielaandrijving, levert tot 380 pk aan gecombineerd vermogen en bereikt een acceleratie van 0-100 km/u in 6,4 seconden.

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe is beschikbaar in 3 uitvoeringen

 

Wrangler 4xe Sahara

De sahara wordt standaard geleverd met de vierde generatie 8,4″  Uconnect™ NAV infotainmentsysteem, Parkview-achteruitrijcamera, hardtop en spatborden in carrosseriekleur, 18″lichtmetalen velgen met tweekleurige afwerking en nog veel meer. De Jeep Wrangler 4xe Sahara is leverbaar vanaf € 80.690,-.

Wrangler 4xe 80th Anniversary

De nieuwe Jeep ® Wrangler viert het 80-jarig bestaan van het merk met een speciale 80th Anniversary edition. Deze nieuwe versie heeft standaard kenmerken zoals Granite Crystalafwerking aan de buitenkant, een hard dak in carrosseriekleur, de beste veiligheidsvoorzieningen en een lederen interieur. Daarnaast benadrukken de 80th Anniversary-badges op de zijkant van de auto, de stoelen en het dashboard de exclusiviteit en het karakter van deze speciale editie. De Jeep Wrangler 4xe  80th Anniversary is leverbaar vanaf € 82.990,-.

Wrangler 4xe Rubicon

De nieuwe Jeep® Wrangler Rubicon, nu verkrijgbaar als 4xe Plug-in Hybrid, behoudt de twee fundamentele kenmerken die hem zo beroemd hebben gemaakt: stijl en prestaties. Dit model is standaard voorzien van de nieuwe 4xe-sticker op de motorkap, 32″ Mud Terrain-banden, TrailCam aan de voorzijde en het Tru-Lok® differentieel blokkeringssysteem: de juiste uitrusting voor een echt avontuur. De Jeep Wrangler 4xe  Rubicon is leverbaar vanaf € 84.690,-.

4xe Plug-in Hybrid Jeep Wrangler

Nu voor €80.690,-

Offerte of proefrit?

Wilt u de Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride  zelf ervaren? Kom dan langs in onze Jeep showroom voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Jeep Wrangler 4Xe Plug-in Hybride