Jeep Avenger, de eerste volledig elektrische Jeep

Jeep Avenger, de eerste volledig elektrische Jeep

Sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep. Ga de uitdagingen van deze tijd aan met een Co2-uitstoot van nul, unieke rijeigenschappen en de nieuwste rijassistentie- en connectiviteitstechnologie zonder ook maar iets in te leveren van de vrijheid die alleen een échte Jeep kan bieden.

Puur Jeep DNA

Het design van de nieuwe, volledige elektrische, compacte Jeep Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met markante moderne looks die zijn innovatieve technologie onderstrepen. Zijn veelzijdige interieur biedt volop opbergruimte om alles mee te nemen wat u voor uw dagelijkse bezigheden nodig hebt.

Elektrische vrijheid

De nieuwe Jeep Avenger biedt vrijheid in z’n meest geconcentreerde vorm. Dankzij zijn functionele ontwerp biedt hij verrassend veel ruimte, terwijl zijn efficiënte elektrische aandrijflijn garant staat voor Co2-emissievrije prestaties op het niveau dat een Jeep meer dan waardig is. Over het bereik hoeft u zich geen zorgen te maken: met snelladen laad u in korte tijd voldoende stroom bij om weer een flink eind verder te kunnen rijden. Of dat nu op de gebaande wegen is over daarbuiten.


Terug naar overzicht

Nieuws

Alle Jeep Avenger uitvoeringen nu te bestellen

Lees verder

Onze acties

  • Van:
  • Voor:
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen