Een proefrit met… DJ ROOG


Rogier van Bueren (1971), beter bekend als DJ ROOG is een Nederlandse dj en producer van housemuziek. ROOG staat al meer dan 20 jaar aan de top van de Dance industrie. Hij is als de Nederlandse “Godfather of House” verantwoordelijk voor een gemiddelde van 225 optredens per jaar in binnen- en buitenland en rijdt meer dan 50.000 KM per jaar!

Motorhuis heeft op aanvraag van ROOG voor deze unieke gelegenheid de JEEP Grand Cherokee Summit 3.0 V6 uit onze mooie showroom in Leiden gehaald. Aan de Lammenschansweg 128 in Leiden verkopen wij de mooie Italiaanse merken Fiat en Alfa Romeo tezamen met JEEP. Als u na het kijken van deze leuke rapportage geïnteresseerd bent ook een proefrit te maken met deze JEEP Grand Cherokee 3.0 V6 Summit, neem dan vrijblijvend contact op met de vestiging van Motorhuis aan de Lammenschansweg 128 te Leiden.

Proefrit aanvragen

Terug naar overzicht

Nieuws

Jeep Compass geeft u richting

Waar u ook heen gaat, er zijn ontelbare, steeds nieuwe wegen om er te komen. De nieuwe Jeep Compass geeft u richting. Want deze compacte SUV heeft alles om van elke rit een avontuur te maken. De Jeep Compass is verkrijgbaar vanaf € 30.990.

Lees verder

Onze acties

JEEP Compass Sport 2017

  • Voor: € 48.895,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen