Motorhuis Leiden
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Jeep dealer in Leiden

Als u op zoek bent naar de officiële dealer van Jeep, dan bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over de nieuwe Jeep modellen of wilt u proefrijden? Het team van Motorhuis Leiden helpt u graag verder. Voor onderhoud, reparatie of garantie kunt u uw Jeep brengen in onze werkplaats. Naast nieuwe Jeep modellen, heeft Motorhuis Leiden ook een voorraad met Jeep occasions zoals de stoere Jeep Renegade of de robuuste Jeep Compass. Voor alle Jeep occasions kijk alvast online of breng een bezoek aan onze showroom.

Jeep in Leiden

Een enthousiast team, onder leiding van Frans Meeuwisse, informeert u graag over alle technische snufjes en nieuwe modellen van het merk Jeep. Wilt u een proefrit maken, een taxatie van uw huidige auto, onderhoud of een reparatie? U bent van harte welkom.

Jeep dealer in Leiden

Aan de Vondellaan 80 in Leiden is het pand met showroom en werkplaats van Motorhuis Leiden gevestigd. Komend vanaf de A44 rijdt u richting het centrum en vindt het pand van Motorhuis Leiden aan de rechterzijde, tegenover het Naturalis. Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan is Leiden Centraal met trein en busverbindingen op loopafstand bereikbaar. Wilt u gebruikmaken van een leenfiets of leenauto, vraag dan bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Jeep dealer Motorhuis Leiden

Jeep garage in Leiden

Ook voor onderhoud, reparatie en garantie aan uw Jeep kunt u bij Motorhuis terecht. Onze technische medewerkers krijgen trainingen/opleidingen vanuit de Importeur en daarmee is uw Jeep verzekerd van de beste service. Wilt u een afspraak maken? Dit kan online via www.motorhuis.nl/afspraak

Toon route
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl