Zakelijke markt Jeep

Uw mobiliteitsbehoefte, onze expertise

Elke organisatie met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Uw mobiliteitsbehoefte is sterk afhankelijk van de wereld waarin uw klanten en medewerkers zich bewegen.

Alles onder één dak

Het Team Zakelijke Markt bezoekt klanten in hun bedrijf. Door mee te denken worden de wensen op gebied van mobiliteit optimaal geïnventariseerd.

Inzicht in nieuwe mogelijkheden

Termen als CO2-footprints, energielabels en mobiliteitsbudgetten zijn aan de orde van de dag en zorgen voor nieuwe wagenparkbehoeften. Deze ontwikkelingen geven u gelijk kans om uw mobiliteitskosten te verlagen. Wilt u snel inzicht hebben in de mogelijkheden die aansluiten op uw wagenparkbehoefte, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Leasen

Leasen bij Motorhuis is betrouwbaar en u vindt alles onder één dak. Daarnaast zijn er verschillende leasevormen. Of het gaat om Financial lease, Full operational lease of Netto operational lease, bij Motorhuis bent u aan het juiste adres. Meer informatie >

Team Motorhuis Zakelijke Markt

Het team van Motorhuis Fleet & Lease bestaat uit verschillende accountmanagers welke per regio zijn ingedeeld. Maak direct een afspraak met één van onze medewerkers. Onze binnendienst is gevestigd boven onze vestiging aan de Vondellaan te Leiden.direct contact – zakelijk

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.